Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Καταγγελία Περιφερειακού Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Δ.Μ για τραυματισμό μέλος τους μετά τα επεισόδια με τους αστυνομικούς έξω από τη Βιβλιοθήκη Κοζάνης: “Πήγαμε ειρηνικά να επιδώσουμε ένα υπόμνημα με τα αιτήματά μας στον Υπουργό Εργασίας και αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μέλους του Σωματείου μας”


 Το Σωματείο μας καταγγέλλει την απρόκλητη βία της αστυνομίας σε μία απόλυτα ειρηνική συγκέντρωση.

  Το Σωματείο μας με μία αντιπροσωπεία πήγε ειρηνικά να επιδώσει υπόμνημα με τις θέσεις μας για τις αυξήσεις και να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά για την ακρίβεια, την ανεργία, το βίαιο κλείσιμο των εργοστασίων πριν την ώρα τους και την ερημοποίηση της περιοχής

που έχει ήδη αρχίσει με την φυγή των παιδιών μας , αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία και ενώ σταθήκαμε στο σημείο κατόπιν δικών τους υποδείξεων, 150 μέτρα μακριά από τη βιβλιοθήκη που γινόταν η εκδήλωση. Ξαφνικά ενώ διαπραγματευόμαστε να επιδώσουμε το υπόμνημα άρχισαν να σπρώχνουν τους διαδηλωτές τραυματίζοντας το μέλος μας Θανάση Ρούσσο και ελαφρύτερα άλλους.

  Το Σωματείο μας καλεί την κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική της απέναντι στην περιοχή και τους συνταξιούχους. Και να σταματήσει να βλέπει παντού εχθρούς, οι διαδηλώσεις, οι διαμαρτυρίες είναι στοιχείο της δημοκρατίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                  ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου