Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

226 προσλήψεις διοικητικών, τεχνικών και μηχανικών σε ΕΥΑΘ - ΑΔΜΗΕ με ΑΣΕΠ

Το νέο προσωπικό που θα προσλάβει ο ΑΔΜΗΕ θα καλύψει ανάγκες στους Νομούς Αττικής, Αρκαδίας, Εβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Αιτωλοακαρνανίας και Κοζάνης
Το νέο προσωπικό που θα προσλάβει ο ΑΔΜΗΕ θα καλύψει ανάγκες στους Νομούς Αττικής, Αρκαδίας, Εβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Αιτωλοακαρνανίας και Κοζάνης
Πρόκειται για τις προκηρύξεις της ΕΥΑΘ και του ΑΔΜΗΕ, που έχουν λάβει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και πλέον περιμένουν τη... σειρά τους για να εκδοθούν.
Η Εταιρεία Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) έχει ζητήσει την πρόσληψη 150 νέων εργαζομένων
σε δεκάδες ειδικότητες της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, 55 θέσεις θα καλυφθούν από υποψηφίους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 25 από υποψηφίους Τεχνολογικής και 70 από υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κάποιες από τις ειδικότητες που ζητούνται αφορούν μεταξύ άλλων: Διοικητικούς, στελέχη Πληροφορικής, Αυτοματισμού, Καταμετρητές, Μηχανολόγους, Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους, Οδηγούς και Υδραυλικούς.
Η δαπάνη για την απασχόληση του προσωπικού θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό της ΕΥΑΘ, η οποία δεν επιχορηγείται από τον κρατικό προϋπολογισμό και δεν είναι φορέας της Γενικής Κυβέρνησης.
Σε οκτώ νομούς
Αίτημα πρόσληψης συνολικά 76 μονίμων υπαλλήλων έχει υποβάλλει προς το ΑΣΕΠ ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε., για τις ανάγκες των υπηρεσιών του στους Νομούς Αττικής, Αρκαδίας, Εβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Αιτωλοακαρνανίας και Κοζάνης.
Ο ΑΔΜΗΕ που είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, αποτελεί 100% θυγατρική της ΔΕΗ, ωστόσο είναι πλήρως ανεξάρτητος λειτουργικά και διοικητικά.
Κάθε χρόνο καταφεύγει σε εκατοντάδες εποχικές προσλήψεις -κυρίως τεχνικών ειδικοτήτων- για να καλύψει τις ανάγκες του, ενώ για μόνιμο προσωπικό έχει αιτηθεί τις εξής ειδικότητες: ΠΕ Διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, ΠΕ Διπλωματούχους Τοπογράφους Μηχανικούς, ΠΕ Διπλωματούχους Χημικούς Μηχανικούς, ΠΕ Διπλωματούχους Μηχανικούς, Αναλυτές - Προγραμματιστές (Μηχανικούς Η/Υ), ΤΕ Πτυχιούχους Αναλυτές Προγραμματιστές, ΤΕ Πτυχιούχους Διοικητικού - Λογιστικού, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικούς Δικτύων, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικούς Σταθμών - Υποσταθμών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού, ΔΕ Μηχανοτεχνικούς Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού, ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων και ΔΕ Οδηγούς.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. : 210 5192273 και 210 5192598.

ΑΠΟ ΤΟ  www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου