Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Σ. Ζαριανόπουλος: Με ιδιώτες στη ΔΕΗ, θα ακριβύνει το ρεύμα

Επαφές και συναντήσεις με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ πραγματοποιεί αυτό το διάστημα το ΚΚΕ, εν όψει της κεντρικής κινητοποίησης του κόμματος στην Κοζάνη με ομιλία του γεν γραμματέα, Δημήτρη Κουτσούμπα, για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
Zαριανόπουλος κλιμάκιο 
Για το σκοπό αυτό περιόδευσε σε Δράμα, Ξάνθη και Ροδόπη ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, όπου κάλεσε τους εργαζόμενους να κάνουν δυναμικές κινητοποιήσεις μαζί με την κοινωνία, για να σταματήσει όπως είπε το ξεπούλημα της ΔΕΗ.
«Ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί πως με τον ιδιώτη στη
ΔΕΗ, δεν θα έχει ούτε κοινωνικό τιμολόγιο, ούτε εκπτωσιακές πολιτικές και ρυθμίσεις, ενώ το ρεύμα θα εκτοξευθεί στα ύψη», σημείωσε ο κ. Ζαριανόπουλος. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στο Ατμοηλεκτρικό σταθμό – ΑΗΣ- Κομοτηνής, υπογράμμισαν πως οι Αγρότες σε εκείνες τις περιοχές που άρδευαν τις καλλιέργειές τους από τα φράγματα της ΔΕΗ, δωρεάν-όπως στην Γρατινή -, αυτό να το ξεχάσουν, καθώς ο ιδιώτης θα ζητάει πολλά χρήματα. Μετακίνηση 3 εργαζομένων στο Εμπορικό της ΔΕΗ
Βερβερίδου ΖαριανόπουλοςΕξ άλλου οι εργαζόμενοι στο ΑΗΣ Κομοτηνής, στηλίτευσαν το γεγονός πως μέσω εγγράφου που τους εστάλη, τους ειδοποίησαν πως τρία άτομα θα μετακινηθούν στο Εμπορικό τμήμα της ΔΕΗ στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο, τα άτομα που θα μετακινηθούν θα είναι εκείνα που θα συγκεντρώσουν την πιο χαμηλή βαθμολογία σε σχέση με τα μόρια που διαθέτουν και το κλιμάκιο που ανήκουν.
«Δυστυχώς λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του Δ/ντη του ΑΗΣ Κομοτηνής, το χρονικό διάστημα 2009-2013, πολλοί εργαζόμενοι αδικήθηκαν στο κομμάτι της βαθμολογίας και σήμερα έχουμε λίγα μόρια ακριβώς αυτής της συμπεριφοράς», τόνισε η εργαζόμενη Αλέκα Βερβερίδου, η οποία είναι μία από τους τρεις εργαζόμενους που θα μετακινηθεί στο Εμπορικό τμήμα στις 15 Μαΐου.
Η συνεχιζόμενη αποδυνάμωση του ΑΗΣ, δεν αποτελεί καλό οιωνό για το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Κομοτηνή», υποστήριξαν οι εργαζόμενοι.


 http://www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου