Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Η ΔΕΗ χορηγός του Πανελληνίου Αγώνα Motocross και Quad στην Πτολεμαΐδα


Το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ) της ΔΕΗ ΑΕ θα φιλοξενήσει το σημαντικό για την πόλη αθλητικό γεγονός, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (αποθέσεων) - πλησίον του οικισμού Αγίου Χριστοφόρου Δήμου Εορδαίας - σε πίστα motocross (μήκους 1,6Κm, ελάχιστου πλάτους 6m, με χώμα από αμμώδη προϊόντα εκσκαφών), η οποία λειτουργεί από το 2009 για τις ανάγκες διοργάνωσης αγώνων και προπονήσεων. Η χορηγία αφορά, επίσης, σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, για τη συνεχώς αρτιότερη και ασφαλή πραγματοποίηση.
Κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Αγώνα Motocross και Quad, ο οποίος διοργανώνεται από τον Αθλητικό Μοτοσυκλετικό Όμιλο Εορδαίας, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι αθλητές, οι οποίοι θα συμμετάσχουν με τις ομάδες και τους μηχανικούς τους, θα προσφέρουν ένα υπέροχο αγωνιστικό θέαμα σε μια από τις καταλληλότερες και αρτιότερες πίστες Motocross, όπως δηλώνουν οι ίδιοι συμμετέχοντες.
Την εορταστική αυτή αθλητική εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φορείς του τόπου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ ενθουσιώδης αναμένεται και η ανταπόκριση του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου