Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης των μελών του Συνεταιρισμού της ΔΕΗ

Το πρόγραμμα για τα 10.000 μέλη του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού της ΔΕΗ ενεργοποιείται από την 1η Δεκεμβρίου.

Ενα νέο μοντέλο ασφάλισης για τα 10.000 μέλη του, που εξασφαλίζει υγειονομική περίθαλψη με πολύ χαμηλό κόστος, ανακοίνωσε ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Προσωπικού ΔΕΗ σε συνεργασία με τον όμιλο Ευρωκλινικής. Πρόκειται για ομαδικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης, που παρέχει πρόσβαση σε σημαντικές παροχές υγείας, υψηλών προδιαγραφών, με προνομιακή τιμή και με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους και παροχές για τα μέλη του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού της ΔΕΗ.


Το πρόγραμμα ενεργοποιείται από την 1η Δεκεμβρίου και εξασφαλίζει ότι τα ασφαλιζόμενα μέλη του προγράμματος μπορούν με μηνιαίο ασφάλιστρο 20 ευρώ να απολαμβάνουν μοναδικές παροχές υγείας όπως: κάλυψη έως 30.000 ευρώ ετησίως για νοσηλεία σε σημαντικές ιδιωτικές κλινικές  (όμιλος Ευρωκλινικής, Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, όμιλος Βιοκλινικής) ή και σε δημόσια νοσοκομεία, ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε πανελλαδικό δίκτυο σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, δωρεάν κάλυψη επειγόντων περιστατικών, μηδενική συμμετοχή του ασφαλισμένου σε διαγνωστικές εξετάσεις με χρήση ΕΟΠΥΥ κ.ά.

Σε χθεσινή παρουσίαση ο πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ, Γιάννης Αβραμίδης, σημείωσε ότι το πρόγραμμα αποτελεί ένα ελκυστικό πακέτο παροχών, που δημιουργήθηκε με τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική και τον όμιλο Ευρωκλινικής και στόχο έχει να παράσχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, μέσω του ιδιωτικού φορέα υπηρεσιών υγείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ευρωκλινικής Αντώνης Βουκλαρής σημείωσε ότι «η δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων για οργανισμούς όπως ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Προσωπικού της ΔΕΗ αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τον όμιλο, οι κλινικές του οποίου είναι στρατηγικά τοποθετημένες στο κέντρο της Αθήνας, για να είναι σε θέση να προσφέρουν ολοκληρωμένες και προσιτές λύσεις υγείας για όλη την οικογένεια, μέσα από σύγχρονες δομές και ιατρικές υπηρεσίες αιχμής». Εκ μέρους της ΜΙΝΕΤΤΑ ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Μινέτας σημείωσε ότι η συμφωνία αποδεικνύει ότι «οι πολίτες, όπως και οι ασφαλισμένοι μεγάλων οργανισμών, στρέφονται πλέον και σε εναλλακτικές λύσεις για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών υγείας τους». 

Να σημειωθεί ότι η Ευρωκλινική συνεργάζεται για την εξυπηρέτηση των μελών του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του υπουργείου Οικονομικών, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας σε περισσότερα από 4.700 κυρίως μέλη και συνολικά άνω των 10.500, μαζί με τα εξαρτώμενα (σύζυγοι και τέκνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου