Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Στην Ελλάδα αύριο ο πρόεδρος της κινεζικής εταιρείας CMEC έπειτα από πρόσκληση της ΔΕΗ. Σύμφωνο Στρατηγικής Συνεργασίας υπογράφουν ΔΕΗ-CMEC


Ο πρόεδρος του κινεζικού κολοσσού CMEC αύριο στην Αθήνα 
Η επεξεργασία του Συμφώνου Στρατηγικής Συνεργασίας έχει ολοκληρωθεί μετά από συνεννοήσεις μεταξύ των δυο πλευρών. Στην Αθήνα αντιπροσωπεία της κινεζικής εταιρείας που θα συζητήσει και το θέμα του μεγάλου έργου «Project Μελίτη».
 «Μετά από συνεννοήσεις και πρόσκληση της ΔΕΗ επισκέπτεται αύριο την Αθήνα ο Πρόεδρος της μεγάλης κινεζικής εταιρείας CMEC κ. Ζhang
Chun επικεφαλής αντιπροσωπείας υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας», γνωστοποιεί η ΔEΗ με ανακοίνωσή της.
«Στο πλαίσιο της συνάντησης και των συζητήσεων με την διοίκηση της ΔΕΗ στα γραφεία της Επιχείρησης θα υπογραφεί Σύμφωνο Στρατηγικής Συνεργασίας στη χώρα και την ευρύτερη περιοχή. Η επεξεργασία του Συμφώνου Στρατηγικής Συνεργασίας έχει ολοκληρωθεί μετά από συνεννοήσεις μεταξύ των δυο πλευρών. Ακόμη, οι δυο πλευρές θα συζητήσουν και την πορεία του μεγάλου έργου "Project Μελίτη».
Επίσης, η ΔΕΗ ενημερώνει ότι η διαδικασία επιλογής του στρατηγικού επενδυτή για το 24% του ΑΔΜΗΕ εξελίσσεται κανονικά με την εξέταση των δικαιολογητικών και των στοιχείων των δυο υποψηφίων που κατέθεσαν προσφορά, της κινεζικής State Grid και της ιταλικής TERNA από κοινού με το επενδυτικό fund F2I, από την επιτροπή της ΔΕΗ και τους συμβούλους της Εταιρείας.».

ΑΠΟ  Euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου