Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Συμμαχία Ανεξάρτητων Συνεταιριστών: “Όλα στο φως, τέλος οι ανοχές και τα παραμύθια”

Αποτέλεσμα εικόνας για συμμαχια 
Ο “ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ”και πρόεδρος της θλιβερής πλειοψηφίας -ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-(Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε) ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έστειλε προς έξι υπαλλήλους του Π.Σ.Υ.Π. ΔΕΗ τροποποιητικές καταγγελίες σύμβασης ,βάση παλαιότερης απόφασης του Δ/Σ για μείωση των μισθών. Η απόφαση αυτή πάρθηκε το2014 και αποτελούσε μέρος μιας γενικότερης δέσμης μέτρων με στόχο
την εξυγίανση και βιωσιμότητα του Συνεταιρισμού ΟΠΩΣ:
1) Μείωση εξόδων Δ/Σ.
2) Μείωση μισθών.
3) Εθελουσία έξοδος.
4) Η υπερτιμολόγιση της ανακαίνισης του καταστήματος των Αθηνών.
5) Η Σκανδαλώδης ανανέωση της σύμβασης για την έκδοση του περιοδικού με την εταιρεία Οne  η οποία διεκδικεί 230.000 ευρώ απο τον Συνεταιρισμό.
6) Η αμοιβή δικηγόρου με 500.000 ευρώ περίπου για διάφορες υποθέσεις του Συνεταιρισμού χωρίς την έγκριση του Δ.Σ.
 (Ανακοίνωση για Γ.Συνέλευση πληρώθηκε 2700 ευρώ).
7)Έρευνα και παραπομπή στην δικαιοσύνη όσων εμπλέκονταν σε βλαπτικές για τον Συνεταιρισμό ενέργιες.
8) Κινητή τηλεφωνία ,όπου ορισμένοι χάριζαν με μηδενική χρέωση δεκάδες πανάκριβες συσκευές σε διάφορους κολλητούς.
Τι έγινε με όλα αυτά;
Μειώθηκαν οι συνεδριάσεις του Δ/Σ άρα και τα έξοδα των μελών του.Αυξήθηκαν τα έξοδα του “ΔΙΕΥΘΥΝΩΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ” λόγο φόρτου εργασίας!!!
Αποτέλεσμα:Μια απο τα ίδια.Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.
Το πενταμελές προεδρείο αντικατέστησε το Δ/Σ το οποίο βρισκότανε πάντοτε προ τετελεσμένων γεγονότων.
Κουρελόχαρτο το καστατικό.
Η μείωση των μισθών έγινε πολύ πρόχειρα και βιαστικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ανισότητες στην μισθοδοσία με αποκορύφωμα την μείωση κατα 35% περίπου στους εργαζόμενους που υπέγραψαν την νέα σύμβαση κάτω απο την απειλή της απόλυσης με προμήνυση.
Ένα μπάχαλο ο Συνεταιρισμός για μεγάλο διάστημα.
Ετσι στο Δ/Σ 16-12-2015 ο Γ. Γραμματέας Λούτος Παναγιώτης κατέθεσε πρόταση για σταμάτημα κάθε διαδικασίας έως ότου εκδικαστεί η προσφυγή των εργαζομένων και να γίνει μια νέα προσπάθεια σε συνεργασία με το σωματείο τους με απότερο σκοπό να βρεθεί λύση κοίνα αποδεκτή απ’ όλους.
Η πρόταση υπερψηφίσθηκε αλλά ο προεδρεύον Αβραμίδης Ιωάννης πραξικοπηματικά αρνήθηκε το αποτέλεσμα θεωρώντας την συνεδρίαση λήξασα.
Για εμάς ισχύει η απόφαση του Δ/Σ 16-12-2015
Με την εθελουσία απεχώρησε μεγάλος αριθμός υπαλλήλων, την θέση τους κάλυψαν νέοι εργαζόμενοι μετά απο αδιάβλητες διαδικασίες!!! Εντελώς συμπτωματικά ήταν σύζυγοι  και παιδιά Συνδικαλιστών -Μελών του Δ/Σ του Συνεταιρισμού ,οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος τον Ιούνιο 2016.
Τα παραμύθια ότι ο Συνεταιρισμός είναι οικονομική μονάδα και μπλα…μπλα..μπλα..ΑΛΛΟΥ  ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ…
Προσελήφθησαν εποχιακοί υπάλληλοι οι οποίοι έγιναν τεσσάρων εποχών με τις ευλογίες του προέδρου και της κωφάλαλης πλειοψηφίας .
Tώρα βιάζονται να εξοφλήσουν Γραμμάτια προς τους πατερούληδες των παρασκηνίων.
Για την κινητή τηλεφωνία-Αμοιβές δικηγόρων-Εταιρεία Οne-Συμβαλόμενα-Κάρτα υγείας-Αμοιβές οικονομικών συμβούλων και η συμμετοχή τους στα δρώμενα του Συνεταιρισμού-Οι εκλογές κ.τ.λ σε επόμενα ενημερωτικά δελτία.
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου