Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΔΜΗΕ Tρεις αναπληρωτές διευθυντές θα τοποθετήσει η State Grid

Η οργανωτική αναδιάρθρωση της εταιρίας δεν σταματά εκεί αλλά θα αφορά στη περισσότερες βαθμίδες με στόχο τη διαμόρφωση κουλτούρας αγοράς, διαχείρισης παγίων, εξοικονόμησης κόστους και εξεύρεσης νέων πηγών εσόδων.


της Μανταλένας Πίου
 
Tρεις αναπληρωτές διευθυντές θα τοποθετήσει η State Grid στη νέα διοικητική πυραμίδα του ΑΔΜΗΕ και οι τρεις σε εξαιρετικά κρίσμα πόστα, αφού θα είναι επικεφαλής των διευθύνσεων Οικονομικών, Προμηθειών και Νέων Έργων.  Οι τρεις της State Grid θα πλαισιώσον στο έργο τους τον νέο
πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ, τον κ. Μάνο Μανουσάκη και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Μάργαρη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οργανωτική αναδιάρθρωση της εταιρίας δεν σταματά εκεί αλλά θα αφορά στη περισσότερες βαθμίδες με στόχο τη διαμόρφωση κουλτούρας αγοράς, διαχείρισης παγίων, εξοικονόμησης κόστους και εξεύρεσης νέων πηγών εσόδων. 
Στο αμέσως προσεχές διάστημα ο ΑΔΜΗΕ θα πρέπει να καταθέσει στη ΡΑΕ  την πρότασή του για τις νέες ταρίφες μεταφοράς και να την ολοκληρώσει, ενσωματώνοντας βελτιώσεις που θα υποδειχθούν από τη Ρυθμιστική Αρχή, τις μελέτες επάρκειας και ευελιξίας του συστήματος. Επίσης θα πρέπει να προωθήσει με γοργούς ρυθμούς τις διαδικασίες αναβάθμισης των συστημάτων πληροφορικής για τη διαχείριση του δικτύου ,εν όψει της εφαρμογής του target model. Και βέβαια να επιταχύνει τις διασυνδέσεις των Κυκλάδων και της Κρήτης, που ήδη βρίσκονται σε καθυστέρηση και να σχεδιάσει τη διασύνδεση των νησιών του Αιγαίου. 
Η πρώτη φάση της διασύνδεσης των Κυκλάδων θα είναι έτοιμη στο τέλος του χρόνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου