Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Γ. Αδαμίδης: «Εγώ θα υιοθέτησω το σύνθημα «Θα γίνει της Μεγαλόπολης», αλλά, επιπλέον, θα ζητήσω, από τους Περιφερειάρχες (Καρυπίδη – Τατούλη), να συντάξουν επιστολή, στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν είναι αποδεκτός, σε αυτές τις περιοχές, κανένας ιδιώτης (Βίντεο)

Το πώς θα πρέπει να αντιδράσει η ΓΕΝΟΠ και τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία της ΔΕΗ σε σχέση με τις εξελίξεις στα ζητήματα ενέργειας, το market test και την επερχόμενη πώληση λιγνιτικών μονάδων, ανέλυσε κατά τη σημερινή (28/11) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ, ο
Πρόεδρος Γιώργος Αδαμίδης. Ο κ. Αδαμίδης, αφού επανέλαβε γι’ ακόμη μια φορά πως καμία απόφαση ευρωπαϊκού δικαστηρίου δε ζητά – αναφέρει την πώληση μονάδων, όπως επικαλούνται στην κυβέρνηση, ανέφερε ότι θα  υιοθετήσει το σύνθημα «Θα γίνει της Μεγαλόπολης», αλλά, επιπλέον, θα ζητήσει, από τους Περιφερειάρχες (Καρυπίδη – Τατούλη), να συντάξουν επιστολή, στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν είναι αποδεκτός, σε αυτές τις περιοχές, κανένας ιδιώτης. Επίσης, χρονικά, όταν θα έρθει η όποια απόφαση για έγκριση στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, επισήμανε, χαρακτηριστικά, πως: «Τότε, υπάρχει η δυνατότητα και της μπούκας και των καταλήψεων. Για να δούμε, τότε, ποιό Δ.Σ. θα συνεδριάσει και πού για να πάρει αυτή την απόφαση;».

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου