Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:Σημαντικά οφέλη για Περιβάλλον και Καταναλωτές από τη Διασύνδεση των Κυκλάδων

Σημαντικά οφέλη για Περιβάλλον και Καταναλωτές από τη Διασύνδεση των Κυκλάδων 
Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων , που άρχισε πριν από τέσσερα χρόνια, είναι ένα σημαντικό έργο για την πατρίδα μας με θετικές συνέπειες για τους καταναλωτές αλλά και το περιβάλλον.
Η μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας από την ηπειρωτική χώρα
οδηγεί σε «αποστρατεία» τους πετρελαϊκούς σταθμούς των νησιών (ΑΣΠ) ,με προφανή οφέλη για το περιβάλλον, ενώ παράλληλα μειώνει το κόστος των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας και κατά συνέπεια το κόστος του ηλεκτρικού για τους καταναλωτές σε ολόκληρη τη χώρα.
Πίσω από την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων βρίσκεται η υψηλή κατάρτιση, η εμπειρία και η αφοσίωση των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ στο βασικό κοινωνικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας.
Για την επιτυχή ολοκλήρωση και θέση σε λειτουργία αυτού του έργου αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν, από το σχεδιασμό και τις μελέτες έως την κατασκευή των απαραίτητων έργων και την  πόντιση των καλωδίων. Σε όλους δηλαδή τους εργαζομένους στον ΑΔΜΗΕ που όπως και σε κάθε έργο είναι αυτοί που «κινητοποιούν» εγκαταστάσεις , μέσα και εξοπλισμό και δίνουν περιεχόμενο και προστιθέμενη αξία σε όλα τα μεγάλα έργα υποδομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου