Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ: Αναίτια η μετεγκατάσταση υπηρεσιών σε βάρος ασφαλισμένων και εργαζομένων

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ

Η  υποβάθμιση και η απαξίωση των υπηρεσιών και των παροχών που έχουν σχέση με την πρωτοβάθμια περίθαλψη δεν έχει σταματημό.

Οι διοικούντες σε μία ακόμη εχθρική κίνηση για τους
συναδέλφους μας, που εργάζονται στο ιστορικό και ιδιόκτητο κτίριο της Μυλλέρου, τους μεταθέτουν αναίτια σε άλλο κτίριο που είναι νοικιασμένο στην οδό Πατησίων δημιουργώντας σειρά προβλημάτων αλλά και προστίθοντας αναίτιο οικονομικό κόστος.

Με αυτήν την αδικαιολόγητη ενέργεια η σημερινή ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου ξεχνά επιτηδευμένα ότι το συγκεκριμένο κτίριο της Μυλλέρου δεν έχει πουληθεί στους δανειστές αλλά είναι σε χρήση από τον ΤΑΠ ΔΕΗ και το
Τμήμα Παροχών Πρόνοιας Ασφαλισμένων ΚΑΠ-ΔΕΗ και εξυπηρετεί εκατοντάδες ασφαλισμένους και συνταξιούχους, οι οποίοι αναγκάζονται να ταλαιπωρηθούν προς χάριν κυβερνητικών σκοπιμοτήτων.

Φυσικά, για ακόμη μία φορά το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι αδικημένοι εργαζόμενοι στην Μυλλέρου που ούτε ενημερώθηκαν ούτε καν τους ζητήθηκε η γνώμη για το πως μπορούν να διαχειριστούν τις απρόσμενες αυτές εξελίξεις, ενώ δεν έδωσαν καν την δυνατότητα στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων να ακουστεί η άποψή τους.

Η ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ καλεί τους υπεύθυνους να ανακαλέσουν άμεσα την  εν λόγω απόφαση που εκτός των λειτουργικών προβλημάτων που αναπαράγει, δημιουργεί και συνθήκες απόσχισης της συγκεκριμένης δομής από τον Ασφαλιστικό μας Φορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου