Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Αλλαγές στη σύνθεση του Δ.Σ. του ΑΔΜΗΕ

 Αλλαγές στη σύνθεση του Δ.Σ. του ΑΔΜΗΕ

Αλλαγές στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοίνωσε ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας. Συγκεκριμένα κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ, η κα Chen Dong διορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος, σε αντικατάσταση του κ. Xinghua Shi, βάσει της από 20/06/2017 Συμφωνίας Μετόχων και

του Καταστατικού της Εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ κα Chen Dong είναι διακεκριμένη επιστήμονας με πλούσιο έργο στην Τεχνολογία Μεταφοράς με Συστήματα Συνεχούς Ρεύματος Υψηλής Τάσης (HVDC). Τα έτη 2013-2019 διατέλεσε διευθύντρια στο StateGrid Economic & Technological Research Institute Co Ltd και τον Μάρτιο 2019 ανέλαβε τη θέση της HVDC-VSC Expert στην Αριάδνη Interconnection, την οποία κατείχε μέχρι πρότινος.

Επίσης, κατά την ίδια συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τον διορισμό του κ. Ιωάννη Μανιάτη του Ευσταθίου ως γενικού διευθυντή Διαχείρισης & Συντήρησης Παγίων με ισχύ από την 1.10.2020.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, υπό τη νέα του σύνθεση, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Μανούσος Μανουσάκης του Γεωργίου, πρόεδρος ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος

Ιωάννης Μάργαρης του Διονυσίου, εκτελεστικός αντιπρόεδρος ΔΣ

Chen Dong του Zhijian Chen, μέλος ΔΣ και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος

Hong Li του Minlin Li, μέλος ΔΣ

Yunpeng He του Jin He, μέλος ΔΣ

Ιάσων Ρουσόπουλος του Παναγιώτη, μέλος ΔΣ

Σταύρος Ιγνατιάδης του Εμμανουήλ, μέλος ΔΣ

Αντώνιος Ασπράς του Εμμανουήλ, μέλος ΔΣ

Φώτιος Νικολόπουλος του Δημητρίου, μέλος ΔΣ - εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Ο κ. Μανουσάκης, δήλωσε σχετικά: "Η Διοίκηση του ΑΔΜΗΕ καλωσορίζει την κα Chen Dong στο Διοικητικό Συμβούλιο και της εύχεται καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα της καθήκοντα. Ευχαριστεί, επίσης, θερμά τον απερχόμενο αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Xinghua Shi για την πολύτιμη προσφορά του στον Διαχειριστή και του εύχεται καλή θητεία στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε στην πατρίδα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου