Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης στους ιδιοκτήτες φορτηγών Δημόσιας χρήσης, περιοχής Ελλησπόντου: “Η δική σας κινητοποίηση μπορεί να αποτελέσει την απαρχή ενός αγώνα απέναντι στη βίαιη απολιγνιτοποίηση” – Εξέφρασε, την πρόθεσή της ΓΕΝΟΠ, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, να συμπαρασταθεί στο δίκαιο αγώνα τους, κινητοποιώντας, στο πλαίσιο ενός κοινού αγώνα απέναντι στη βίαιη απολιγνιτοποίηση, τα εργατικά κέντρα και τα συνδικάτα της ΔΕΗ – Τι αποκάλυψε για την Πτολεμαίδα V, που φέρνει την απολιγνιτοποίηση από το 2023 κι όχι το 2028 (Βίντεο)

 

Το σημείο στην ΖΕΠ Κοζάνης όπου οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δημόσιας χρήσης, περιοχή Ελλησπόντου, συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους απέναντι στη βίαιη απολιγνιτοποίηση, έχοντας σταθμευμένα, τα οχήματά τους κοντά το κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, επισκέφτηκε, σήμερα Δευτέρα 28/9, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης, δηλώνοντας την πλήρη συμπαράστασή

του. “Η δική σας κινητοποίηση μπορεί να αποτελέσει την απαρχή ενός αγώνα απέναντι στη βίαιη απολιγνιτοποίηση“, σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ προχώρησε και σε μια ακόμη αποκάλυψη όπως τ’ ότι η νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαίδα V θα αλλάξει καύσιμο μετά το 2023 κι όχι το 2028, φέρνοντας την απολιγνιτοποίηση ακόμη πιο κοντά.  “Έχουν ζητήσει 300 εκ ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για ν’ αλλάξουν καύσιμο, για την Πτολεμαίδα V, όσο γίνεται νωρίτερα. Εύχομαι η κυβέρνηση έστω και την τελευταία στιγμή να δει το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται (στην περιοχή)”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει, από την πλευρά της ΓΕΝΟΠ, ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών Δημόσιας χρήσης, ενώ ως Ομοσπονδία, για το συγκεκριμένο θέμα, θα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής μέχρι την Τετάρτη 30/9, σχετικά τις απαντήσεις που θα λάβει ο Περιφερειάρχης μετά από συναντήσεις που θα έχει στην Αθήνα.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου