Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Οι εισπρακτικές της ΔΕΗ συνεχίζουν απτόητες να πιέζουν οφειλέτες!

 
Με την ελληνική οικονομία σε κατάσταση ασφυξίας, ολόκληρους κλάδους να έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους με κρατική απόφαση και τους πολίτες να καλούνται σε όλους τους τόνους «να μείνουν σπίτι» για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, οι εισπρακτικές της ΔΕΗ συνεχίζουν ...απτόητες να
πιέζουν τους οφειλέτες
Όπως μάς κατήγγειλε αναγνώστης του «Σin» σήμερα το πρωί(19/3) δέχθηκε μήνυμα εισπρακτικής εταιρίας στο τηλέφωνό του, που τον καλούσε να εξοφλήσει άμεσα οφειλή του 287 ευρώ (άρα δεν πρόκειται για μεγάλο ποσό) στη ΔΕΗ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι χθες βράδυ (18/3) ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας των εισπρακτικών από σήμερα (19/3) και για όσο διαρκεί η καραντίνα. Συγκεκριμένα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, ανέφερε:
«Από αύριο (19/3) κλείνουν οι εισπρακτικές εταιρίες. Αναστέλλεται η λειτουργία τους για όσο διαρκεί η καραντίνα. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων. Δεν νοούνται ενοχλήσεις σε τέτοια περίοδο για χρέη. Η οικονομία σταμάτησε, οπότε αυτές οι εβδομάδες είναι ως μη γενόμενες. Ευχόμαστε βέβαια να κρατήσει όσο λιγότερο γίνεται».
Η ΔΕΗ και οι εταιρίες που έχουν αναλάβει την είσπραξη απαιτήσεών της, αγνοούν την απόφαση ή εξαιρούνται της κυβερνητικής απαγόρευσης; Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου