Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Με ελικόπτερο μεταφέρθηκαν εναερίτες για αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά

 
Με ελικόπτερο μεταφέρθηκαν εναερίτες και τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν ταχύτερα τις βλάβες που προκλήθηκαν στο Δίκτυο ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Αγ.Ρουμέλης στα Χανιά, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας, με τη συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και
του ΥΠΕΘΑ (ΓΕΣ).
Όπως επισημαίνει ο διαχειριστής σε σχετική ανακοίνωση, την κρίσιμη αυτή περίοδο, όλοι οι δυνάμεις του κρατικού μηχανισμού είναι συντονισμένες στη μάχη για τη εξυπηρέτηση όλων των Ελλήνων πολιτών.
Ακολουθεί ευχαριστήρια επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ κ. Α. Μάνου.
Ευχαριστήρια Επιστολή
Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για το άμεσο ενδιαφέρον και την καταλυτική συμβολή σας  στις συντονισμένες προσπάθειες του τεχνικού προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ για την ταχύτερη αποκατάσταση των βλαβών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο ηλεκτροδότησης της περιοχής της Αγίας Ρουμέλης του νομού Χανίων,  κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.
Η άμεση διάθεση του ελικοπτέρου για τη μεταφορά του τεχνικού μας προσωπικού, συνέβαλε καθοριστικά στην ταχύτερη επανηλεκτροδότηση της περιοχής.
Η παρέμβασή σας ήταν καθοριστικής σημασίας για την αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών μας και τη διασφάλιση παροχής της βασικής μας υπηρεσίας προς όλους τους Έλληνες πολίτες, της αδιάλειπτης ηλεκτροδότησής τους.
Η συνεισφορά και η συμπαράσταση σας, αποτελούν ηθική στήριξη μείζονος σημασίας για εμάς, σε μια περίοδο που όλοι δοκιμαζόμαστε και καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο μας, εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών, έκτακτων καταστάσεων και δυσκολιών.
Εκφράζοντας για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μας και προσδοκώντας στη συνέχεια της αγαστής συνεργασίας μας, ευχόμαστε σε εσάς προσωπικά αλλά και σε όλους τους συνεργάτες σας, κάθε επιτυχία στο καθημερινό δύσκολο έργο σας. 
Τις άγιες αυτές ημέρες,  να αντλήσουμε όλοι κουράγιο και ελπίδα για να συνεχίσουμε με αγάπη και υψηλό αίσθημα ευθύνης την εκτέλεση των καθηκόντων μας, παραμένοντας ασφαλείς και υγιείς.

 energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου