Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΔΕΔΔΗΕ: Νέα αναβαθμισμένη διαδικτυακή υπηρεσία για τους πελάτες Μέσης Τάσης

 
Νέα αναβαθμισμένη διαδικτυακή υπηρεσία για τους πελάτες Μέσης Τάσης ανακοινώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, μέσω της οποίας αποκτούν πρόσβαση και αναλυτική εικόνα των μετρητικών τους δεδομένων.
Αναλυτικότερα, με την εγγραφή τους στις διαδικτυακές υπηρεσίες που παρέχει ο ΔΕΔΔΗΕ μέσω της ιστοσελίδας του, στην
ηλεκτρονική διεύθυνση https://apps.deddie.gr/rps/registration.html, οι πελάτες Μέσης Τάσης αποκτούν άμεση πρόσβαση στα μετρητικά δεδομένα των παροχών τους, με πολλαπλές δυνατότητες παρακολούθησης και ανάλυσης.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι, μέσω της νέας υπηρεσίας, έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης της κατανάλωσης της παροχής τους με ανάλυση 15λέπτου ή και ωριαία και αποθήκευσης των σχετικών δεδομένων σε επεξεργάσιμα αρχεία. Επιπλέον, αποκτούν πρόσβαση στο ιστορικό των καταχωρισμένων ενδείξεων, για χρονικό διάστημα από την αμέσως προηγούμενη ημέρα έως και δύο έτη πριν από την τρέχουσα ημερομηνία.
Η ταυτοποίηση στη νέα υπηρεσία γίνεται μέσω ΑΦΜ, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τους πελάτες - ιδιαίτερα τους μεγάλους - που μπορούν πλέον να αντιστοιχίσουν πλήθος παροχών Μέσης Τάσης που τους ανήκουν, σε μια μόνο εγγραφή.
Η νέα εφαρμογή έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό για την ταχύτερη ψηφιοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.  
Η ανάπτυξη νέων ψηφιακών εργαλείων που διευκολύνουν και βελτιστοποιούν τη διαχείριση της ενεργειακής κατανάλωσης  των πελατών του, αποτελεί πάγια δέσμευση του ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησής τους.

energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου