Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Μανουσάκης: Ο ΑΔΜΗΕ συνεχίζει τα έργα του, βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία - Μήνυμα προς το προσωπικό της εταιρείας

Έχοντας συμπληρώσει 3 εβδομάδες τηλεργασίας για το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, κ. Μάνος Μανουσάκης απευθύνεται στους εργαζόμενους της εταιρείας μέσα από ένα προσωπικό μήνυμα. 
Υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία συνεχίζει την λετουργία της με γνώμονα την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας
και συντήρησης του δικτύου και κατ' επέκτασης της ηλεκτροδότησης της χώρας.
Την ίδια στιγμή, ο ΑΔΜΗΕ, παρά τις αντιξοότητες, συνεχίζει τα έργα που περιλαμβάνονται στην ατζέντα της εταιρείας, όπως είναι η ηλέκτριση του υποβρύχιου καλωδίου μεταξύ Πάρου και Νάξου και η ολοκλήρωση των διαγωνισμών για την διασύνδεση Κρήτης-Αττικής. 
Ταυτόχρονα, ο κ. Μανουσάκης επισήμανε πως παρά τις εξωγενείς δυσκολίες "ολοκληρώνουμε το target model", ενώ, κανονικά διεξάγεται η συντήρηση του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. 
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Μανουσάκη. 
«Αγαπητές και αγαπητοί συνεργάτες μου, 
Εδώ και τρεις εβδομάδες δίνουμε τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό μαζί με όλους τους συμπολίτες μας. 
Οι περισσότεροι είστε αναγκασμένοι να μένετε στο σπίτι, να εργάζεστε από το σπίτι, διασυνδεδεμένοι με τους συναδέλφους σας. Άλλοι, αφήνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας και αναγκάζεστε, με αίσθηση ευθύνης, να έρχεστε στο γραφείο, να πηγαίνετε στο εργo-τάξιο, στην αποθήκη, στο πεδίο της βλάβης, στον Υποσταθμό, στο Κέντρο Ελέγχου. 
Σε όλους σας αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο που συνεχίζετε. Το ξέρουμε καλά πως αυτή η μάχη δεν θα τελειώσει αύριο. Έχουμε μπροστά μας αρκετές εβδομάδες μέχρι να ξεπεράσουμε την πανδημία. Όλοι μας, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σε αυτή την ιστορική συγκυρία για να κρατήσουμε όρθια την Εταιρεία μας, τη λειτουργία και τη συντήρηση του δικτύου μας, τα έργα μας και την ηλεκτροδότηση της χώρας.
Η Εταιρεία μας συνεχίζει τα έργα της παρά τις αντιξοότητες. Ηλεκτρίσαμε τα υποβρύχια καλώδια Πάρου-Νάξου-Μυκόνου, ολοκληρώσαμε τους διαγωνισμούς για τη διασύνδεση Κρήτης-Αττικής, που όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για το μέλλον μας. Παρά τις εξωγενείς δυσκολίες, ολοκληρώνουμε το target model, συντηρούμε το δίκτυο μας και επισκευάζουμε δύσκολες βλάβες, σαν αυτή που είχαμε πριν λίγες μέρες στην Θράκη, ψηφιοποιούμε τις λειτουργίες μας.
Στεκόμαστε στο πλάι όσων έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την πρώτη στιγμή που χτύπησε η πανδημία τη χώρα μας. Έχουμε ήδη δρομολογήσει δωρεές 1 εκατ. Ευρώ στα νοσοκομεία αναφοράς, το ΕΚΑΒ και το Υπουργείο Υγείας, σε συντονισμό με τους μετόχους μας, το Υπουργείο Ενέργειας και την State Grid. 
Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες για την έκβαση της μάχης που δίνουμε. Οι συνθήκες δυσκολεύουν κι άλλο και θα χρειαστεί να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη αλληλεγγύη. Σας καλώ λοιπόν να επικοινωνείτε μεταξύ σας όσο περισσότερο γίνεται. Να ενθαρρύνετε τους συναδέλφους σας να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Η εταιρεία είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Επικοινωνήστε με τους προϊσταμένους σας για οτιδήποτε σας απασχολεί. 
Μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή τη δοκιμασία. Σας διαβεβαιώνω ότι από αυτόν τον πόλεμο θα βγούμε νικητές.

Σας ευχαριστώ,

Μάνος Μανουσάκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου