Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Όλα γίνονται, αν δεν αποφεύγει κανείς να κοπιάσει.

Όλα γίνονται, αν δεν αποφεύγει κανείς να κοπιάσει.

Αγαπητοί συνάδελφοι, επιτέλους η προσπάθεια της Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ και η “δύναμη” του εξωδίκου για την εφαρμογή του νομού, ώστε να αποκατασταθούν οι πάσης φύσεως αποδοχές - παροχές και αποζημιώσεις στα ποσά που αντιστοιχούν σε κάθε εργαζόμενο, χωρίς τις περικοπές που είχαν επιβληθεί και περιόριζαν το ύψος των αποδοχών (πλαφόν, δώρα, τροφείο κ.α.) έγινε

αποδεκτό.
Η χθεσινή συνάντηση της Ομοσπονδίας μας, με τη Διοίκηση του Ομίλου ΔΕΗ διασφάλισε και οριστικοποίησε τα εξής:

 

  • Την καταβολή ολόκληρου του Δώρου των Χριστουγέννων έως τις 21/12/2021.
  • Την άρση του Ανώτατου Ορίου Αποδοχών με ημερομηνία έναρξης την 16η Νοεμβρίου 2021.
  • Την καταβολή των Διατακτικών Σίτισης από την παραπάνω ημερομηνία σε όλους πλέον του μισθωτούς με βάση τα οριζόμενα στις σχετικές ΕΣΣΕ.

Σε καμία περίπτωση δεν επικροτούμε και δεν αποδεχόμαστε,  την πώληση της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, κάνοντας συμψηφισμούς σκοπιμότητας, βλέποντας το τυράκι χωρίς τη φάκα.
Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ με αίσθημα ευθύνης αγωνίζεται και θα αγωνίζεται πάνω από

παρατάξεις, σωματεία, οργανώσεις, για το δίκαιο όλου του προσωπικού του Ομίλου.

Όλοι μαζί ενωμένοι, οπλισμένοι με μαχητικότητα και υπομονή, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, με μπροστάρη την Ομοσπονδία μας, να ανακτηθούν όσα στερηθήκαμε (χορήγηση των δύο μισθολογικών κλιμακίων, χρονοεπίδομα) από τις μνημονιακές πολιτικές των προηγούμενων ετών δείχνοντας ότι το Συνδικαλιστικό Κίνημα έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο και μπορεί και στις πιο δύσκολες εργασιακές και κοινωνικές συνθήκες να πετύχει τους στόχους της.

 

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου