Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Α.Ρ.Κ.Ε. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ Α.Ε.: “Η παρακμή της ΔΑΚΕ – Η βόλτα του υπουργού Ανάπτυξης σε καφέ της Πτολεμαΐδας μας έδειξε πόσο χαμηλά μπορεί να πέσουν παρατάξεις και συνδικαλιστές”


Η βόλτα του υπουργού Ανάπτυξης σε καφέ της Πτολεμαΐδας μας έδειξε πόσο χαμηλά μπορεί να πέσουν παρατάξεις και συνδικαλιστές όταν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η στήριξη του κόμματος και της κυβέρνησης όπου ανήκουν πολιτικά και όχι τα συμφέροντα των εργαζομένων που εκπροσωπούν και

της κοινωνίας στην οποία ζουν.

Σε μία πόλη όπως η Πτολεμαίδα που βιώνει περισσότερο από άλλες περιοχές της χώρας τα δεινά από τις επιλογές της κυβερνητικές πολιτικής λόγω της απολιγντιοποίησης και της περιθωριοποίησης (πάνε τρία χρόνια που ο ίδιος υπουργός έταξε πράγματα που ακόμα να τα δούμε) οι μόνοι πολίτες που βρέθηκαν να τον περιμένουν και να τον αγκαλιάσουν ήταν οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ΔΕΗ.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Οι άνθρωποι που διεκδίκησαν την ψήφο των συναδέλφων για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των εργαζομένων και της κοινωνίας το μόνο που δεν έκαναν ήταν να σκύψουν και να ξεσκονίσουν τα παπούτσια του νεκροθάφτη της περιοχής.

“Σιγχαίνομαι τους συνδικαλιστές” φώναζε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ο Αδωνις και τρέξανε να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφιθούν μαζί του οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ !!! (;;;)

“Δεν είμαστε όλοι οι Συνδικαλιστές ίδιοι” λέει ο Γραμματέας του Σπάρτακου στον Υπουργό και εμείς του λέμε ότι έχει δίκαιο, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Είμαστε και αυτοί που πέρα από πολιτικές ή κομματικές απόψεις και προτιμήσεις έχουμε σαν προτεραιότητα το συμφέρον των εργαζομένων και της κοινωνίας και αγωνιζόμαστε για αυτά και είναι και αυτοί (πιο συγκεκριμένα οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ) που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κομματικό συμφέρον και η στήριξη της κυβέρνησης.

Το έχουν κάνει και παλαιότερα όταν κάνοντας τον σωματοφύλακα σε Υπουργούς και απειλώντας ότι θα αποχωρήσουν εάν ενταθούν οι διαμαρτυρίες και οι κινητοποιήσεις περισσότερο από όσο αυτοί θέλουν, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα πέσουν τόσο χαμηλά.

“Σιχαίνομαι τους συνδικαλιστές” φώναξε ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης.

«Συμφωνούμε» απάντησαν οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ΔΕΗ και κάνουμε ότι μπορούμε για να μας σιχαθούν και οι εργαζόμενοι.

Τους αφήνουμε στην κρίση των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου