Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Δημοκρατικά Ανεξάρτητα Ακηδεμόνευτα Αξιακά η ΔΑΚΕ ΔΕΗ στην Πτολεμαίδα υποδέχθηκε με αγακλιές και φιλιά τον υπουργό ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με ανάρτηση βίντεο ενημερωτικής ιστοσελίδας της Κοζάνης, φιλιά και μεγάλες αγκαλιές εισέπραξε από τη ΔΑΚΕ ΔΕΗ και τους γαλάζιους συνδικαλιστές χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Πτολεμαΐδα στην οποία περιόδευε.

Πρωτοστάτης του πανηγυρικού της υποδοχής ο πρώην εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο ΔΣ της ΔΕΗ και σημερινός σύμβουλος του κ. Στάσση Παντελής Καραλευθέρης ακολουθούμενος από τον Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ Αντώνη Καρρά, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης και μέλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ε Αδάμ,, τον Γραμματέα του Σπάρτακου Αθανάσιο Μάστορα και πλήθος άλλων συνδικαλιστών. 

Σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες, οι παραπάνω ένθερμοι υποστηρικτές του κ Αδωνι και της κυβέρνησης της ΝΔ  θα δώσουν κανονικά και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ με ΥΨΩΜΕΝΗ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ το παρών στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ απέναντι στην κυβέρνηση την ερχόμενη Κυριακή στη ΔΕΘ.  

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΕΚΝΚ Ε Αδάμ μια μέρα πριν στην σύσκεψη των εργατικών κέντρων στην Θεσσαλονίκη δήλωνε 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Κατά την σύσκεψη των Εργατικών κέντρων στη ΔΕΘ, Πρόεδρος του EKNK κληθείς να αποτυπώσει στα ΜΜΕ την εικόνα που επικρατεί στην περιοχή μας υπογράμμισε τις πολλαπλές και ισχυρές απώλειες λόγω της απολιγνιτοποιήση σημειώνοντας ότι η ανεργία <<έχει χτυπήσει κόκκινο>>. Μίλησε ακόμα για την συρρίκνωση του πληθυσμού, ενώ είπε ότι χάθηκαν θέσεις εργασίας & επηρεάστηκε η οικονομία & η εμπορική κίνηση στον νομό. Τέλος τόνισε πως το σχέδιο της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης ακόμη δεν έχει αποδώσει στην περιοχή, ώστε να έρθουν θέσεις εργασίας και να βγει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται σήμερα." 

Τώρα πως στις 7 του μήνα κατακεραύνωνε την κυβέρνηση και στις 8 αγκάλιαζε γεμάτος χαρά τον κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης είναι

κάτι που σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες της στήλης, η επιστήμη θα εξετάσει το επόμενο διάστημα.   

      Το βίντεο με τις εκδηλώσεις λατρείας των γαλάζιων συνδικαλιστών προς τον κ Αδωνι καθώς και τα σχόλια των εργαζόμενων και των πολιτών της Κοζάνης ΕΔΩ  

 

Κλείνοντας το κείμενο μας και για την ιστορία απλά να θυμίσουμε ότι πριν λίγα χρόνια οι συγκεκριμένοι κύριοι υποδεχόταν ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΙ εκπρόσωποι των συμφερόντων των εργαζόμενων και της περιοχής τους τους τότε υπουργούς με μαντινάδες Μαντινάδες «οργής» άκουσε ο Σταθάκης στην Κοζάνη | Οικονομία Ειδήσεις (thetoc.gr) και τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό με φέρετρα   https://www.iefimerida.gr/news/350201/kozani-me-feretra-ypodehtikan-ton-tsipra-syndikalistes-tis-dei-eikones-vinteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου