Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΗ / Νέες αποκαλύψεις για το πάρτι αισχροκέρδειας - Πώς βγάζει μισό δισ. σε ένα μήνα

 Το λογότυπο της ΔΕΗ

Νέα στοιχεία για την ακραία αισχροκέρδεια της ΔΕΗ στις πλάτες των καταναλωτών, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η

κυβέρνηση καλύπτει τις πρακτικές των golden boys.

Όπως αναφέρει ο Σωκράτης Φάμελλος, η ΔΕΗ έχει προχωρήσει σε εξωφρενική αύξηση, με την τιμή για τον Σεπτέμβρη καθώς ανέρχεται σε 788 ευρώ ενώ το κόστος της χονδρεμπορικής με τα στοιχεία της ΡΑΕ είναι στα 438 ευρώ.

Ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τονίζει πως η «εκτίμηση υπερκερδών εμπορίας ρεύματος Σεπτεμβρίου θα ξεπερνάει τα 500 εκατ. ευρώ».

Αιχμηρά μάλιστα ο τομεάρχης ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «επιδοτεί την κλοπή».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο ανέχεται αλλά συντονίζει την λεηλασία των πολιτών», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος από την πλευρά του, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του Σ. Φάμελλου.

Στο μεταξύ, φωτιά έχει πάρει η τιμή χονδρικής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα εν αντιθέσει με άλλες χώρες της ΕΕ, απογυμνώνοντας το κυβερνητικό αφήγημα ότι δήθεν έχουν παρθεί μέτρα για συγκράτηση τιμών υπέρ των καταναλωτών.

Τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα και έρχονται από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

«Και σήμερα η Ελλάδα έχει την ακριβότερη τιμή χονδρεμπορικής στο ρεύμα στην Ευρώπη. Και ένα νέο κύμα αισχροκέρδειας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στην λιανική ρεύματος με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη» γράφει σε καυστικό σχόλιό του ο Σωκράτης Φάμελλος.

 

www.avgi.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου