Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Απάντηση Γαϊτάνη σε Πολάκη για την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ: «Ούτε ρεύμα θα έχουμε, ούτε συντάξεις!»


Είχε προηγηθεί μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στον λογαριασμό του στο Facebook, με την οποία έκανε επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Την απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Τάσου Γαϊτάνη προκάλεσε μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σχολιάζει δηκτικά ο κ. Γαϊτάνης, ο τρόπος επανακρατικοποίησης της ΔΕΗ που προτείνει ο κ. Πολάκης θα έχει το εξής αποτέλεσμα: «Ούτε ρεύμα θα έχουμε, ούτε συντάξεις!».

«Ο κ. Πολάκης αποκάλυψε σήμερα με ποιο τρόπο θα γίνει η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα γίνει λέει με συμμετοχή του… ΕΦΚΑ! Δηλαδή ούτε ρεύμα θα έχουμε, ούτε συντάξεις!».

Είχε προηγηθεί μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στον λογαριασμό του στο Facebook, με την οποία έκανε επίθεση στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο καλούσε να «ακούσει» ότι «η ΔΕΗ θα επανακρατικοποιηθεί», γράφοντάς το μάλιστα με κεφαλαία γράμματα.

Η ανάρτηση του Πολάκη 

«ΑΚΟΥ "αδιευκρίνιστε" λαδεμπορα τηςΝοβάρτις,ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: (Που σε βγάλανε το πρωί στο Κοκκινο και έλεγες το ένα ΨΕΜΜΑ πίσω από το άλλο)

Η ΔΕΗ θα ΕΠΑΝΑΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ με νόμο ,που θα προβλέπει αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου στην οποία αύξηση θα συμμετέχει μόνο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ίσως και ο ΕΦΚΑ)


Τόπιασες η να στο ζωγραφίσω;;

Υγ .Το παιχνίδι του Ερντογαν "αδιευκρίνιστε" λαδεμπορα της Νοβαρτις το παίζεις εσυ και ο Μητσοτάκης ,που ακυρώσατε τον EASTMED και αφήσατε το Ορουτς Ρεις να κόβει βόλτες στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ και αυτός (ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ) που άφησε την Τουρκία να κατοχυρώσει τον όρο TURKAEGEAN χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!!»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου