Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε όλο τον νομό Χανίων. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

 
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση λόγω της κακοκαιρίας αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές του νομού Χανίων.
Στον Δήμο Χανίων, αποκαταστάθηκε το ρεύμα στο Σταυρό Ακρωτηρίου μέχρι και τα Κουνουπιδιανά.
Στο Βαμβακόπουλο επίσης δεν υπάρχει ρεύμα ενώ πρόβλημα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης υπάρχει στο Θέρισο, σε περιοχές του Δήμου Πλατανιά, στα Σφακιά και το
Ανατολικό Σέλινο. Από τον ΔΕΔΔΗΕ έχουν βγει επιπλέον συνεργεία για την αποκατάσταση των βλαβών μέσα στην ημέρα.
Όσον αφορά το Ανατολικό Σέλινο λόγω της συνεχόμενης χιονόπτωσης έχει υποστεί ζημιά το δίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μετέβη στην περιοχή και προσπάθησε να αποκαταστήσει την βλάβη χθες χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Αυτή την ώρα γίνεται νέα προσπάθεια  προκειμένου να δοθεί ρεύμα στην περιοχή θα γίνει σήμερα. Η προσέγγιση μέσω Τεμενίων και Ροδοβανίου.
Όσον αφορά τον Δήμο Σφακίων εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται 3 χλμ πριν από τα Ασκύφου και ακολουθεί συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να εντοπίσει το σημείο που υπάρχει βλάβη και να αποκαταστήσει την βλαβή. Στον Δήμο Πλατανιά δόθηκε ρεύμα στα Μεσκλά και την Ζούρβα.
Το τηλεφωνικό κέντρο για τις βλάβες έχει πάρει “φωτιά” καθώς πολίτες κυρίως από το Ακρωτήρι και το Σέλινο καλούν και ρωτάνε πότε θα επανέλθει το ρεύμα.
Επίσης, από συνεργεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γίνονται προσπάθειες εκχιονισμού στο επαρχιακό δίκτυο και συγκεκριμένα στις επαρχιακές οδούς Ταυρωνίτη – Παλαιόχωρα, Βρύσσες – Χώρα Σφακίων και Λάκκοι – Ομαλός.

http://www.haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου