Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ: Τότε που η ΔΑΚΕ έστριβε δια του αρραβώνος για τον ΑΔΜΗΕ

Με μια σκληρή ανακοίνωση η ΔΑΚΕ ΕΤΕ καταγγέλει και επιτίθεται στον κ. Παναγιωτάκη για την υπογραφή της μεταβίβασης του 24% του ΑΔΜΗΕ και ΄σίγουρα όχι του 66% που είχε νομοθετήσει ο πολιτικός της φορέας και ο τότε πρόεδρος τους Αντώνης Σαμαράς. 
 http://deitzidikosteki.blogspot.gr/2016/12/blog-post_76.html

Επειδή κι εμείς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα παλιά και το τι λέγαν τότε για τον ΑΔΜΗΕ, τους τα ξαναθυμίζουμε μέσα από το : ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

ΤΡΙΤΗ  25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2014
 
http://deitzidikosteki.blogspot.gr/2016/06/25-2014.html
Αποτέλεσμα εικόνας για καρρας αντωνης γενοπ 
 ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ Γραμ. ΓΕΝΟΠ - Γ.Γ ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ: Να θεωρώ ότι η επόμενη κυβέρνηση ενός άλλου πολιτικού φορέα του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει τα πάντα; Το εύχομαι!
Τα κόμματα που έχουμε για τον ΑΔΜΗΕ είναι ότι προχωράνε. Πρέπει να τρέξουμε κι εμείς προς κάθε κατεύθυνση ώστε να θωρακίσουμε οποιαδήποτε διαδικασία ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙ προς την πλευρά του ΑΔΜΗΕ το πότε θα έρθει και πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία λίγο πολύ δεν έχουμε σαφή εικόνα για την ημερομηνία..... Μέσα από την ενημέρωση που έχουμε φαίνεται ότι οι τρωικανοί πιέζουν να φτάσουμε στον τελικό αγοραστή μέχρι το τέλος του χρόνου αλλά δεν ξέρω αν μέσα από την ίδια ενημέρωση αυτή μπορεί η κυβέρνηση να φτάσει σε αυτό το χρονικό διάστημα στο μοναδικό αγοραστή που προκύπτει μέσα από το Νόμο. Αλλά ότι είναι να γίνει και ότι θα γίνει εμείς θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο ώστε και να θωρακίσουμε τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ, τους συναδέλφους μας, αλλά και να ανατρέψουμε αν μπορούμε αυτή την πολιτική. Δεν απεμπολήσαμε ποτέ την ανατροπή αυτής της πολιτική.

η εικόνα προφίλ του Eleutherios Adam 
Αδάμ Λευτέρης Οργ. Γραμματέας μέλος ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ: Συνάδελφοι, εδώ και πολλά χρόνια είμαστε όλοι μάρτυρες σε μία πολιτική που ως βάση έχει το οικονομικό συμφέρον και αυτό το οικονομικό συμφέρον το βλέπουμε ότι δεν είναι μόνο στην Ελλάδα αλλά απλώνεται στην Ε.Ε. αλλά και επέκταση σε όλο τον κόσμο. Βλέπουμε προπύργια τελευταίων ετών που εφάρμοζαν άλλες πολιτικές όπως είναι η Κίνα και αυτή μεταβάλλεται και προχωρεί σε άλλου τύπου πολιτικές. Αυτές τις πολιτικές πρέπει να τις δει το συνδικάτο, να τις δει το συνδικαλιστικό κίνημα, να δει την πραγματικότητα αυτών των πολιτικών και πάνω σε αυτή την πραγματικότητα να βάλει τις βάσεις εκείνες έτσι ώστε να μπορεί να αγωνιστεί....Οπότε συνάδελφοι, θεωρώ ότι δεν μπορούμε να πάρουμε απόφαση να συμμετέχουμε δυναμικά σε αυτή την απεργία. Και σε αυτές τις πολιτικές μην νομίζετε ότι θα αλλάξει κάτι αύριο.

Αποτέλεσμα εικόνας για αναγνωστου αντωνης γενοπ δεη 
Αναγνώστου μελος ΔΣ ΓΕΝΟΠ (ΔΑΚΕ): Εδώ ήσασταν όταν έλεγα ότι οι αγωγές αυτές δεν εξυπηρετούν τον στρατηγικό στόχο που είναι η ανατροπή του κυβερνητικού προγράμματος
Άρα λοιπόν χρειάζεται υπευθυνότητα, προσοχή και γνώση για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ή να ανατρέψουμε ότι μπορούμε. Η λέξη υπευθυνότητα θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει και σε λόγους και σε πράξεις ευχαριστώ. 

*Τα παραπάνω πρακτικά κυκλοφορούν στο διαδύκτιο στο σύνολο τους. Μια εύρευνα στο google αρκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου