Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Πράσινο φως με αλλαγές στα "μπινταρίσματα" από ΡΑΕ για τη δημοπρασία ΝΟΜΕ της 19ης Ιουλίου

 
Εγκρίθηκαν με αλλαγές από τη ΡΑΕ τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι όροι για τη νέα δημοπρασία ΝΟΜΕ που μετά από αναβολή θα διεξαχθεί τελικά στις 19 Ιουλίου.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΛΑΓΗΕ, η σχετική απόφαση της
ΡΑΕ ελήφθη στις 7 Ιουλίου και μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Στο σχετικό κείμενο η ΡΑΕ αποφασίζει, πέρα από τους τεχνικούς όρους, "την αναστολή της δυνατότητας υποβολής δηλώσεων αγοράς υπό τη συνθήκη ικανοποίησης της ζητούμενης ποσότητας στο σύνολό της εκ μέρους των συμμετεχόντων, αρχής γενομένης από τη δημοπρασία της 19ης Ιουλίου και εφεξής". Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώθηκε το σχετικό ρεπορτάζ του energypress, το οποίο έλεγε ότι η ΡΑΕ θα προέβαινε σε αλλαγές, καθώς στην προηγούμενη δημοπρασία ένας εκ των συμμετεχόντων κατάφερε να αξιοποιήσει κάποιους από τους κανόνες και να αποσπάσει, - στο τέλος της διαδικασίας - ποσότητες ρεύματος στην τιμή εκκίνησης, χαμηλότερα δηλαδή από ό,τι αγόρασαν οι υπόλοιποι παίχτες.
Η Δημοπρασία "2017A03" θα διεξαχθεί σύμφωνα με τη Διαδικασία Δημοπρασίας και τις Τεχνικές Λεπτομέρειες αυτής, όπως αυτά καθορίζονται στους ΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ "2017Α03" ΤΗΣ 19ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2017.
 
https://energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου