Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Η συμπαράσταση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στους εργαζόμενους της ΕΛΙΝΥΑΕ

Η συμπαράσταση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στους εργαζόμενους της ΕΛΙΝΥΑΕ 
Η απόφαση του ΣΕΒ να αποχωρήσει από το ΕΛΙΝΥΑΕ είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τα όσα υποστηρίζουν δημόσια
Την συμπαράστασή της στους εργαζομένους της ΕΛΙΝΥΑΕ εξέφρασε η ΓΕΝΟ/ΔΕΗ, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του ΣΕΒ να αποχωρήσει από το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία.
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία (ΕΛΙΝΥΑΕ), οι οποίοι αγωνίζονται ενάντια στη συρρίκνωση της δραστηριότητας και την υποβάθμιση του ρόλου του ΕΛΙΝΥΑΕ.
Η απόφαση του ΣΕΒ να αποχωρήσει από το ΕΛΙΝΥΑΕ είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τα όσα υποστηρίζουν δημόσια οι εκπρόσωποι των ελληνικών βιομηχανιών περί ασφάλειας και υγιεινής στους χώρους εργασίας.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ εκπροσωπώντας εργαζόμενους ,που εξαιτίας του αντικειμένου αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, έχουν το θλιβερό προνόμιο των αυξημένων εργατικών ατυχημάτων δηλώνει την υποστήριξή της σε κάθε πρωτοβουλία που θα ενισχύει και θα αναβαθμίζει την –«εκ των ων ουκ άνευ»- απαραίτητη έρευνα στη χώρα μας για τις συνθήκες εργασίας και την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων».

www.worldenergynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου