Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Σήμερα ανακοινώνονται τα οικονομικά αποτελέσματα του α' εξαμήνου της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών

 
Σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου 2017 η ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.
Η Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση, καθώς και Στοιχεία και Πληροφορίες, θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της
Eταιρίας www.admieholding.gr και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών www.helex.gr, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.
Η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών προέκυψε στα πλαίσια της διαδικασίας απόσχισης του ΑΔΜΗΕ από τη ΔΕΗ και εκχώρησης μεριδίου 24% στην κινεζική State Grid.
Η εταιρεία εισήχθη στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 19 Ιουνίου 2017, όταν και έλαβε χώρα η σχετική τελετή.
Σε δηλώσεις του τότε, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών, Ιάσων Ρουσόπουλος σημείωσε: 
«Η εισαγωγή των μετοχών της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών αποτελεί μέρος του σχεδίου για την διατήρηση του ΑΔΜΗΕ υπό τον έλεγχο του Ελληνικού Δημοσίου, βάσει νομοθεσίας για συμμετοχή που δεν δύναται να υπολείπεται του 51%. Αντανακλά, ακόμα, τον πλήρη ιδιοκτησιακό διαχωρισμό του ΑΔΜΗΕ, με έμφαση στην ανεξαρτησία και τις προοπτικές της εταιρείας για επενδύσεις. Η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών ευθυγραμμίζεται με την αποστολή του ΑΔΜΗΕ, που δεν είναι άλλη από την διασφάλιση του ενεργειακού εφοδιασμού της χώρας με τρόπο ασφαλή, αποδοτικό και αξιόπιστο».

https://energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου