Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Γ. Αδαμίδης στην ΕΡΤ1: «Το σχέδιο το οποίο ανακοίνωσε ο κ. Χατζηδάκης (για τη ΔΕΗ) είναι ένα σχέδιο που το ανακοίνωσε ο κ. Παναγιωτάκης στις 27 Ιουνίου στη Γενική Συνέλευση. Tο ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει κατάρρευση. Δεν χρειάζεται να πουληθεί για να σωθεί. Μπορεί να σταθεί στα πόδια της» (Βίντεο)

 
Στην εκπομπή «Πολιτική Επικαιρότητα» της ΕΡΤ1, με θέμα «Οι άξονες του σχεδίου στήριξης και διάσωσης της ΔΕΗ» συμμετείχε, το βράδυ της Τρίτης 23/7, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης. Ο κ. Αδαμίδης είπε πως η ΔΕΗ είναι εθνικό κεφάλαιο, πρέπει να τη βλέπουμε με όρους Εθνικής Ελλάδος και δεν προσφέρεται για καμία πολιτική
αντιπαράθεση, ενώ, αναφερόμενος στο πως πρέπει να λειτουργεί η επιχείρηση, για να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Eάν αφεθεί η ΔΕΗ να δουλέψει, όπως πρέπει, στον ανταγωνισμό, όπως δουλεύουν κι οι ανταγωνιστές της, τότε δεν φοβάται τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσει η ΔΕΗ γιατί αν καταρρεύσει θα καταρρεύσει η χώρα. Το σχέδιο το οποίο ανακοίνωσε ο κ. Χατζηδάκης (για τη ΔΕΗ) είναι ένα σχέδιο που το ανακοίνωσε ο κ. Παναγιωτάκης στις 27 Ιουνίου στη Γενική Συνέλευση, το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει κατάρρευση. Δεν χρειάζεται να πουληθεί για να σωθεί. Μπορεί να σταθεί στα πόδια της».

Δείτε όλες τις τοποθετήσεις του Γ. Αδαμίδη, στη συγκεκριμένη εκπομπή, συγκεντρωμένες στο site του Kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου