Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

ΔΡΑΣΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: “Του Άδωνι τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει”


Έτσι είναι.

Αν σε πάρει η μπάλα κατρακυλάς χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Και αφού δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος, ας μπει στον κόπο να του το πει κάποιος άλλος.

Μόνο λύπη προκαλεί η χθεσινή «χαμηλή πτήση» του

Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, που ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του και κατεβάζοντας πολύ χαμηλά (μα πάρα πολύ χαμηλά) το επίπεδο της συζήτησης, χρησιμοποίησε απαξιωτικούς και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Η ΔΡΑΣΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει την αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Υπουργού Α. Γεωργιάδη, που απέδειξε ότι η προσωπική του εμπάθεια προς τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Γιώργο Αδαμίδη, είναι εμπάθεια προς όλους τους εργαζόμενους, γιατί ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

Περαιτέρω δε η απαξίωσή του για το συνδικαλιστικό κίνημα είναι προκλητική, αντιδημοκρατική και μόνον ανησυχία δημιουργεί για το πόσο φιμωμένους μας θέλουν.

Αιδώς

Πικρία

Προβληματισμός

Ουρλιάζοντας στο πλατό της εκπομπής ¨Ενώπιος Ενωπίω¨ ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να καλύψει με τις φωνές του την τοποθέτηση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ, καταφέρνοντας να αποδείξει το αντίθετο από αυτό που ήθελε και που δεν είναι άλλο από το δίκαιο που είχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Ο «όμορφος νέος» της μυθολογίας για μία ακόμα φορά απέδειξε περίτρανα πόσο άσχημος είναι και πόσο εύκολα μπορεί να γίνει… μυθολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου