Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

«Οι σπουδαστές των Ι.Ε.Κ.ΔΕΗ μαθαίνουν για ηλεκτρισμό στα τελειότερα εργαστήρια της χώρας» – Στις 15 Ιανουαρίου οι εγγραφές για το νέο εξάμηνο

 
O Δημήτρης Καρέλης, διευθυντής εκπαίδευσης και νόμιμος εκπρόσωπος του Ι.Ε.Κ.ΔΕΗ μίλησε στο Λύσανδρο Ρήγα και το ραδιοΛόγος για την λειτουργία των δύο τμημάτων. Το τμήμα Τεχνικού αυτοματισμού έχει 13 σπουδαστές και το τμήμα Τεχνικού εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων έχει 12 σπουδαστές. Ξεκίνησαν κανονικά τη λειτουργία τους από τις 8 Οκτωβρίου και το τέλος του εξαμήνου είναι στις 4-02.Από Δευτέρα ως
Πέμπτη γίνονται τα μαθήματα 5 ώρες καθημερινά με τις διακοπές των Χριστουγέννων να ισχύουν.
«Η κοινωνία μιλά για το άψογο της εκπαίδευσης, το άριστο των εργαστηρίων» δήλωσε ο κ. Καρέλης και οι ίδιοι οι σπουδαστές για το πώς αισθάνονται μαθαίνοντας ηλεκτρολογία μέσα στον μεγαλύτερο χώρο του ηλεκτρισμού. Τα μαθήματα είναι μισά θεωρητικά και μισά πρακτικά μέσα στα εργαστήρια με μέρος των θεωρητικών να γίνεται εντός αυτών.
Οι μαθητές κάτω από τις καμινάδες «μαθαίνουν για ηλεκτρισμό στα τελειότερα εργαστήρια της χώρας» συνέχισε λέγοντας ότι προχώρησαν και στην αγορά εξειδικευμένων βιβλίων ηλεκτρολογίας .Πρόκειται για το μοναδικό ΙΕΚ της ΔΕΗ στην Κοζάνη και την χώρα.
«Στις 15 Φεβρουαρίου ξεκινά το εαρινό εξάμηνο . Ενδεχομένως να δημιουργηθεί νέο τμήμα αν συμπληρωθεί ο κατάλληλος αριθμός», ανέφερε ο κ. Καρέλης με τη δημιουργία νέων ειδικοτήτων να είναι στα σκαριά. Από τις 15 Ιανουαρίου ως τις 15 Φεβρουαρίου γίνονται οι εγγραφές.
«Η μεταφορά των σπουδαστών γίνεται με δικά μας λεωφορεία σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα» τόνισε με το σχεδιασμό να περιλαμβάνει και εκδηλώσεις στο πλαίσιο λειτουργίας των ΙΕΚ. www.iekdei.gr.
Ιωάννα Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου