Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου της χώρας που δεν έφτιαχνε συγκεντρώσεις στις απεργιακές κινητοποιήσεις επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έδωσε σκληρό υπόμνημα στον Λαφαζάνη

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαίδας που δεν έφτιαχνε συγκεντρώσεις σε απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και κυβερνήσεων ΝΔ ΠΑΣΟΚ, ενδιαφέρθηκε για τους εργαζόμενους, την περιοχή του και έδωσε σκληρό υπόμνημα στον υποργό Π. Λαφαζάνη, ξεκινόντας την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

ergatiko kentro ptolemaidas   "Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Π. κατά την συνάντησή του με τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας Κ.Λαφαζάνη, αφού του εξέθεσε τα κύρια θέματα που αφορούν την επιχείρηση της ΔΕΗ και τις δραστηριότητές της στην περιοχή, του παρέδωσε σχετικό υπόμνημα. Κύριε Υπουργέ, Με αφορμή την παρουσία σας στην περιοχή μας, σας καταθέτουμε υπόμνημα με τα ζητήματα που θεωρούμε πιο σημαντικά για τον τόπο μας και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και ουσιαστικών λύσεων."

Διαβάστε ΕΔΩ το υπόμνημα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας Π.Λαφαζάνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου