Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Την ώρα που οι λογαριασμοί της ΔΕΗ τρελαίνουν τους Έλληνες ο Γ.Στασσης χτίζει ανάκτορο καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θύελλα για πολυτελή βίλα 759 τμ στην Τζιά του επικεφαλής της ΔΕΗ - Την παραίτησή Στάσση ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Θύελλα για πολυτελή βίλα 759 τμ στην Τζιά του επικεφαλής της ΔΕΗ - Την παραίτησή Στάσση ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι άδειες για τα υπόσκοφα και τις πισίνες σε «φιλέτο» οκτώ στρεμμάτων στο στολίδι των Κυκλάδων βγήκαν τρεις μήνες μετά τις εκλογές του ΄19, αναφέρει το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Αυτοκρατορικό ανάκτορο» χτίζει στην Κέα (Τζιά) ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, σύμφωνα με

αποκλειστικό δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας».

Η εφημερίδα κάνει λόγο για «πάρτι χρήματος και χλιδής από τον μάνατζερ που δίνει μπόνους στον εαυτό του και καταδίκασε την κοινωνία στην ανέχεια με τους λογαριασμούς ρεύματος" , ενώ παρουσιάζει όλα τα έγγραφα για το, όπως το χαρακτηρίζει, «Φαραωνικό εξοχικό στην Τζιά».

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της Μαρίας Παναγιώτου, ο Γιώργος Στάσσης φαίνεται να καταθέτει αίτηση για άδεια δόμησης στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, όπου υπάγεται η Κέα. η προέγγριση της άδειας,που παρουσιάζει η εφημερίδα, εκδίδεται στις 7 Οκτωβρίου του 2019, ενώ η οριστική άδεια στις 3 Δεκεμβρίου του ιδίου έτους.

Το «ανάκτορο», όπως το χαρακτηρίζει η εφημερίδα, χτίζεταιί σε οικόπεδο έκτασης 8.500 τμ, ενώ η έκταση των δυο κατοικιών που κτίζονται θα είναι συνολικά 759,15 τμ. 

«Για την ιστορία και για να κάνουμε τις συγκρίσεις, αξίζει να αναφέρουμε πως το βασιλικό ανάκτορο στο Τατόι χτίστηκε σε έκταση 20.000 τμ, ενώ το συνολικό εμβαδόν του ίδιου του ανακτόρου δεν ξεπερνούσε τα 1.100 τμ,. Εκτός όλων αυτών, είχε μόνο μια πισίνα», αναφέρει η «Κυριακάτικη Δημοκρατία». Σύμφωνα με την άδεια, ο Γιώργος Στάσσης έχει την κυριότητα του έργου μαζί με τη Βασιλική Στασινοπούλου- ο καθένας τους κατέχει το 50%.

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την παραίτηση Στάσση μετά από αποκαλύψεις για πολυτελή βίλα στην Τζιά

«Την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από λογαριασμούς της ΔΕΗ διπλάσιους και τριπλάσιους από τους μισθούς τους, ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη που την ιδιωτικοποίησε, κ. Στάσσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, φτιάχνει πολυτελή έπαυλη 759τ.μ. στη Τζια» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το πρωτοσέλιδο της σημερινής «Δημοκρατίας». 

«Εντελώς συμπτωματικά ο κ. Στάσσης, πριν καν ξεκινήσει να παίρνει τα 360.000 ευρώ το χρόνο, ξεκίνησε την υπερπολυτελή κατοικία με πισίνες αμέσως μετά τον διορισμό του στη ΔΕΗ», σημειώνει επιπλέον η Κουμουνδούρου και προσθέσει ότι «τα golden boys του κ. Μητσοτάκη έχουν πάει το πλιάτσικο σε διαστημικό επίπεδο».

«Τσάμπα ζητάμε εκλογές από τον κ. Μητσοτάκη. Οι άνθρωποι θα μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους μέχρι να φάνε και τα πόμολα. Αφού ο κ. Στάσσης παραιτηθεί, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

dimokratia 

 

www.ieidiseis.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου