Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Οι «κύκλοι» της ΔΕΗ, οι παχυλοί μισθοί & το ανάκτορο Στάσση

Οι «κύκλοι» της ΔΕΗ, οι παχυλοί μισθοί & το ανάκτορο Στάσση

Για το ανάκτορο του διοικητή της ΔΕΗ Γ. Στάσση μάθαμε πολλά τις τελευταίες ημέρες. Βεβαίως, τον κ. Στάσση τον είχαμε γνωρίσει καλά και παλαιότερα από το μισθό των 360.000 ευρώ ετησίως αλλά και από τις εντολές για διακοπές στις παροχές ρεύματος «απείθαρχων» καταναλωτών (σ.σ. αν παίρνεις ένα χιλιάρικο την ημέρα και κτίζεις βίλα 750 τμ, πώς να καταλάβεις εκείνους που τα

βγάζουν πέρα με 400 και 500 ευρώ το μήνα).

Τώρα όμως μάθαμε και τους «κύκλους» της ΔΕΗ, που μας πληροφόρησαν ότι «ο κ. Στάσσης πριν αναλάβει καθήκοντα στη ΔΕΗ επί τουλάχιστον μια 15ετία διατέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος (CEO) της Enel, στο εξωτερικό, με μισθούς πολλαπλάσιους σε σχέση με τις σημερινές απολαβές του στη ΔΕΗ» (σ.σ. χωρίς, βεβαίως, να μας λένε τι μισθό έπαιρνε ο κ. Στάσσης που ειρήσθω εν παρόδω όταν το 2019 προτάθηκε για τη θέση του διοικητή της ΔΕΗ είχε δηλώσει ψευδώς ότι ήταν κάτοχος MBA).

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι κύκλοι της ΔΕΗ που έκαναν οψίμως την εμφάνισή τους. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, για έναν, συντοπίτη του Κυρ. Μητσοτάκη, επικοινωνιολόγο του Μαξίμου που από το 2019 έχει τοποθετηθεί είτε ο ίδιος είτε μέσω της εταιρείας που έχει μαζί με έτερο παλαιό ΟΝΝΕΔίτη σε διάφορες κρατικές θέσεις, λαμβάνοντας παχυλούς μισθούς και απευθείας αναθέσεις. Και για μία παλαιά δημοσιογράφο μεγάλου καναλιού που είδε το … φως το αληθινό στη ΔΕΗ.

Είναι οι δύο που μοιράζουν αφειδώς εκατομμύρια από το διαφημιστικό πακέτο της επιχείρησης σε φίλους και γνωστούς, χωρίς κανένα κριτήριο.

 

www.aftodioikisi.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου