Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Γιατί “καίγεται” ο Μητσοτάκης για τον Στάσση και τη δίδυμη βίλα του στη Τζιά; Απόλυτη κάλυψη στο golden boy της ΔΕΗ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο (vid)

Γιατί "καίγεται" ο Μητσοτάκης για τον Στάσση και τη δίδυμη βίλα του στη Τζιά;  Απόλυτη κάλυψη στο golden boy της ΔΕΗ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο (vid) |  | the FAQ

Πλήρη κάλυψη προσέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στο golden boy του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόεδρο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση για την πολυδάπανη βίλα που χτίζει στη Τζια.

Το πλήθος των δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα για το υπέρογκο κόστος της κατασκευής βίλας 759τ.μ. στη Τζια και μάλιστα την ώρα  που τα νοικοκυριά στη χώρα δεν τα βγάζουν

πέρα οδήγησαν σε ερώτησε που υπέβαλε δημοσιογράφος.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που υπάρχουν για μαύρο χρήμα και παράνομες δραστηριότητες του προέδρου της ΔΕΗ καθώς και αν σκοπεύουν να παρέμβουν με κάποιο τρόπο οι αρχές διαφάνειας ή η δικαιοσύνη.

Ο Γιάννης Οικονόμου κάλυψε πλήρως τον Γιώργο Στάσση δικαιολογώντας και αναγνωρίζοντας μάλιστα, το δραστήριο εργασιακό παρελθόν του σε πολυεθνικές εταιρείες με υψηλές αμοιβές.

Σε πείσμα όσων θεωρούν ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό την ώρα της ενεργειακής κρίσης ο πρόεδρος της ΔΕΗ να ξοδεύει υπέρογκα ποσά ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι ο «κος Στάσσης πολύ πριν γίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ είχε μία επαγγελματική πορεία σε πολυεθνικές εταιρείες με πολύ υψηλές αμοιβές, που του επέτρεψαν να δρομολογήσει από πριν διευθύνων σύμβουλος στη ΔΕΗ και να υλοποιεί την επένδυση αυτή».

Αναφορικά με τις καταγγελίες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως «αν υπάρχουν οποιεσδήποτε καταγγελίες, η χώρα διαθέτει θεσμικά όργανα για να τις διερευνά».

 

 

Πηγή:thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου