Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Παυλος Πολακης κατά Στάσση, συνέχεια για το βιογραφικό του CEO της ΔΕΗ.

Το εξώφυλλο της σημερινής Δημοκρατίας

Λοιπόν από τη στιγμή που ο κυριος Στασσης έχει καταπιεί το αμίλητο νερό μετά την ερώτηση που του απηυθυνα χθες, τα λεω εγώ για να ξέρει ο Ελληνικός λαός τι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,τι δήθεν,τι μετριότητες, είναι οι «άριστοι» που έχει βάλει ο Μητσοτάκης να πινουν το αίμα του Ελληνικού λαου με τις τεράστιες αυξήσεις στη ΔΕΗ :

Ο κυριος Στασσης σπούδασε σε ένα πανεπιστήμιο στο Λονδίνο . Το πρόγραμμα σπούδρων που παρακολούθησε ως μηχανικος ήταν τριετές . Μετά έκανε ένα χρόνο ακόμα μεταπτυχιακό για να συμπληρώσει 4 χρόνια σπουδων προκειμένου να μπορεί να καταθέσει αναγνώριση για το πτυχιο του στην Ελλαδα(αυτό το μεταπτυχιακό πηγε στην αρχή να παρουσιασει ως ΜΒΑ,όταν τον διόρισαν στη ΔΕΗ ,αλλά το μάζεψε όταν άρχισε το κράξιμο.
Καταθέτει λοιπόν τα χαρτιά του και ο ΔΟΑΤΑΠ με τα 4 χρόνια του αναγνωρίζει το πτυχαίο του μηχανικού!Προκειμενου να αποκτήσει τα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του Πολιτικού Μηχανικού όμως θα έπρεπε να δώσει εξετάσεις σε άλλα ΠΕΝΤΕ μαθήματα εδώ στην Ελλάδα .
Κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ!!
Οι λόγοι κατανοητοί πιστευω…..
Τι έκανε λοιπόν ; Πήγε και κατέθεσε τα χαρτιά τπυ στο ΤΕΕ για να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος,την οποία και πήρε ,η οποία όμως από τη στιγμή που δεν έδωσε τα πέντε μαθήματα εδώ στην Ελλάδα και με βάση αυτά που είχε κάνει στην Αγγλία ,εξεδόθη ως : «ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ»!!!!!
Δηλαδή,μια από τις 128 υποειδικότητες των μηχανικών που αναγνωρίζει το ΤΕΕ και η οποία έχει ΜΟΝΟ ΤΟ 5% ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταλάβατε λοιπόν για τη «λαμογιοαριστεια» μιλάμε;
Ο τύπος δηλώνει Πολιτικός Μηχανικος ενώ δεν είναι, μέσα από ένα τριετές πρόγραμμα βασικών σπουδων σε αγγλικό πανεπιστήμιο, όπου βέβαια δεν πέρασε με εξετάσεις, πήγε να το παίξει και κάτοχος ΜΒΑ και ο Μητσοτάκης τον διόρισε με 360.000 ευρώ το χρόνο, μαζί και με άλλα γαλαζια παιδιά στη ΔΕΗ για να φτάσουν την κιλοβατώρα στα 500 ευρώ και να κονομαει το CVC που αγόρασε τη ΔΕΗ και οι άλλοι ιδιωτες πάροχοι Ενέργειας στην πλάτη και στην ΑΠΟΓΝΩΣΗ του Ελληνικού λαου!!!
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου