Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Σάλος στο διαδίκτυο με τους κύκλους της ΔΕΗ και το ανάκτορο του κ. Στάσση

Σάλος στο διαδίκτυο με τους κύκλους της ΔΕΗ και το ανάκτορο

Πού μπορείς να βρεις δουλειά, στα 27 σου, με πτυχίο επί πληρωμή κι ένα ανεξήγητο gap 5 ετών στο βιογραφικό σου:

Α. Βοηθός Πολ. Μηχ.
Β. Στον μπάρμπα σου
Γ. Στο ΔΣ της Tellas (θυγατρική ΔΕΗ), διορισμένος από ΠΑΣΟΚαρα

Καλά μαντέψατε. Ο #Στασσης έκανε το ακατόρθωτο

#Πασχα2022


Κύκλοι της ΔΕΗ απάντησαν ότι το παλάτι που χτίζει ο Στάσσης δεν προέρχεται από τους μισθούς και τα μπόνους που του δίνει ο ελληνικός λαός, αλλά από την προηγούμενη δουλειά του. Προσωπικά, δεν γνωρίζω ιδιώτη που να δίνει πλουσιοπάροχες αμοιβές σε κατόχους ανύπαρκτων τίτλων σπουδών.


Άμα δεν ξέρουν οι κύκλοι της ΔΕΗ για τις επενδύσεις του golden boy της, τότε πχιος μωρέ κακομοίρηδες.


O Στάσσης από το 2016 έως κ το 2019 ήταν CEO στη Εnel Romania.
Κατόρθωσε μία εταιρεία ορόσημο γ τη Ρουμανία το 2019 να κλείσει με ζημιές κ μόλις τον “αποχαιρέτησαν” το 2020 έκλεισε με σημαντική κερδοφορία. profit.ro/povesti-cu-pro…
Για τη λίστα Πέτσα αυτα είναι απόκρυφα Ευαγγέλια.


Ανάκτορο 759 τ.μ. χτίζει το golden boy της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης dimokratia.gr/ellada/545113/… Εκεί, κ στην υφαρπαγή του καθημερινού κόπου ενός λαού μέσα από το νέο σκάνδαλο που ακούει στο όνομα «ξεπούλημα της ΔΕΗ» κ -δήθεν- «ενεργειακή κρίση λόγω πολέμου».


Ο Στασσης ηταν CEO κ εβγαζε εκατομυρια αλλα γυρισε στην Ελλαδα.
Σε λιγο θα μας πειτε οτι θα πιασει δουλεια στον “ΒΙΚΟ” με 3,60.
Για την πατριδα


Δηλαδή ο Στασσης 25 ετών απόφοιτος ενός αγγλικού κολεγιου προσλήφθηκε CEO στην ENEL με τρελές αποδοχές τις οποίες παράτησε για λιγότερο χρήματα στην ΔΕΗ.Εγώ 25 χρονών ιδρωνα να παραδώσω διπλωματική στο Πολυτεχνείο.Εσείς τι κάνατε;Μαζεύετε τίποτα λεφτά για βίλες ή κοπροσκυλιαζατε;


Το ετήσιο κόστος όλης της διοίκησης της ΔΕΗ το 2018 διαμορφώθηκε σε 214.768,86 ευρώ, ποσό μικρότερο από το μισθό και τα “έξτρα” που εισπράττει μόνος του το 2022 ο Γ. Στάσσης με τα 1.000 ευρώ την μέρα, το φουσκωμένο βιογραφικό, τα fake πτυχία και την βίλα των 759 τ.μ. στην Τζιά.

 

Ο Γ. Στάσσης, Δ/ς της ΔΕΗ που πληρώνεται €1.000 την μέρα και εμφανίζεται ως πολιτικός μηχανικός, δεν είναι πολιτικός μηχανικός αλλά Μηχανικός Διαχείρισης Κατασκευών, μια ειδικότητα που «έχει μόνο το 5% των δικαιωμάτων του πολιτικού μηχανικο´ύ»!
Την αποκάλυψη έκανε ο Π. Πολάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου