Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Επίθεση Σβίγκου στη ΝΔ για ιδιωτική παιδεία, ΔΕΗ και την προστασία της πρώτης κατοικίας

Επίθεση Σβίγκου στη ΝΔ για ιδιωτική παιδεία, ΔΕΗ και την προστασία της πρώτης κατοικίας Επίθεση στη ΝΔ για το θέμα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση εξαπέλυσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, τονίζοντας ότι «το να εξανίσταται η αξιωματική αντιπολίτευση και να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για την εκπαίδευση, είτε μιλάμε για την ιδιωτική είτε για τη δημόσια, νομίζω ότι πρέπει να μας ενοχλεί όλους». 
Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι ενοχλεί κυρίως αυτούς που με φοβερές θυσίες για τα παιδιά τους προσπαθούν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και να
στείλουν τα παιδιά τους σε φροντιστήρια.
Η κ. Σβίγκου, σε συνέντευξή της στον «Σκάι», τόνισε ότι η απόσυρση του 23% είναι σωστή και εξέφρασε την συμφωνία της με την επιβολή του κλιμακωτού φόρου. Σημείωσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παρουσίασε ποτέ στον ελληνικό λαό ένα «success story», και πρόσθεσε ότι «ποτέ δεν ήρθαμε να παρουσιάσουμε μια εικονική πραγματικότητα όπου όλα είναι καλά και ωραία». Οπότε, υπογράμμισε η κ. Σβίγκου «να πάψουν αυτοί που τόσα χρόνια ισοπέδωσαν την δημόσια εκπαίδευση και επιβάρυναν τόσο τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς όπου δεν έχει τη δυνατότητα σήμερα μια μεγάλη πλειοψηφία των λαϊκών νοικοκυριών να στείλουν τα παιδιά τους να κάνουν ξένες γλώσσες, να χύνει κροκοδείλια δάκρυα αυτή τη στιγμή για το 23%».
Απαντώντας σε ερωτήσεις για τα κόκκινα δάνεια, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας έχουμε σαφή θέση κι έχουμε πει ότι σε καμία πρώτη κατοικία δεν θα γίνει πλειστηριασμός». Δήλωσε επίσης ότι το κόμμα της θα δώσει αγώνα το επόμενο διάστημα για το θέμα αυτό, σε αντίθεση , όπως είπε, «με όλους εκείνους οι οποίοι οδήγησαν τους πολίτες σ΄ αυτή την τραγική κατάσταση και με την φορομπηχτική πολιτική, την οποία τώρα βέβαια υποκριτικά την ξορκίζουν ως κάτι κακό».
Σχετικά με τον ΑΔΜΗΕ, η κ. Σβίγκου είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον και το δημόσιο χαρακτήρα και της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ επισημαίνονται ότι και το θέμα αυτό είναι και μια από τις επόμενες μάχες της διαπραγμάτευσης.


Read more: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου