Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ: Ημερίδες με θέμα «Εκπαίδευση συνείδησης ανθρώπων (Ημερίδα Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς)», με τον Ιαβέρη, στην Κοζάνη την Τετάρτη 25/9 και στην Πτολεμαΐδα την Πέμπτη 26/9

Όπως γνωρίζετε στην περιοχή λειτουργεί από τον Οκτώβριο 2018 το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο,  το οποίο εδρεύει στο 14ο χιλ. Πτολεμαΐδας – Κοζάνης,  εντός ΑΗΣ
Καρδιάς και  έλαβε άδεια λειτουργίας με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β΄3493/05.10.2017.

Είναι  ενταγμένο στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της ΔΕΗ.
Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο φιλοδοξεί, βασιζόμενο στις εμπειρίες της ΔΕΗ, στην τεχνογνωσία του Ανθρώπινου Δυναμικού της και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων να καταστεί ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της περιοχής και κατ’ επέκταση  της πατρίδας μας.
Η λειτουργία του ξεκίνησε αρχικά με δύο ειδικότητες:
  • Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων και
  • Τεχνικός Αυτοματισμών
Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν δύο επιπλέον  ειδικότητες:
  • Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και
  • Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας
Κατόπιν των ανωτέρω, αποφασίστηκε από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης πρόγραμμα ενημέρωσης, πρωτίστως των κατοίκων του Ενεργειακού Λεκανοπεδίου και δράσεων προβολής.
Στο παραπάνω πλαίσιο,  σε συνέχεια των δράσεων προβολής του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο προγραμματίζουμε τη διενέργεια δύο Ημερίδων με θέμα:
«Εκπαίδευση συνείδησης ανθρώπων (Ημερίδα Ασφαλούς Οδικής Συμπεριφοράς)»,  με τον Ιαβέρη
Ø  στην Κοζάνη, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης 19:30  στην Αίθουσα «Φίλιππος» (Λέσχη Αξιωματικών), Π. Μελά 6 και,
Ø  στην Πτολεμαΐδα, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης 12:00, στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, 25ης Μαρτίου & Κοραή.
Οι ημερίδες πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου