Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Energy-market.gr: Η υπηρεσία που βοηθά χιλιάδες καταναλωτές να επιλέξουν πάροχο

 
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, η ζήτηση για τους εναλλακτικούς παρόχους έχει αυξηθεί και όχι αδίκως. Η ευκαιρία για τον καταναλωτή της ΔΕΗ να γλιτώσει την αύξηση των τιμολογίων & την μείωση της έκπτωσης και επιπλέον να έχει πολύ καλή τιμή kWh με ΦΠΑ στο 6% , είναι πολύ μεγάλη.
Το παρακάτω παράδειγμα μία 4μελούς οικογένειας με μέση
κατανάλωση 1600kWh / 4μηνο, δείχνει πόσο μεγαλώνει η ψαλίδα στις χρεώσεις μεταξύ ΔΕΗ και εναλλακτικών παρόχων.

\Users\e.vasilatou\Desktop\MARKETING\MARKETING 2019\Advertorials\Thebest\26_infographics.jpg

Αυτή την ζήτηση και ανάγκη έρχεται να καλύψει το energy-market.gr, μία καινοτόμος και χρηστική πλατφόρμα σύγκρισης όλων των παρόχων ρεύματος. 
Το energy-market.gr αναπτύχθηκε από το insurancemarket.gr,  το μεγαλύτερο site σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ακολουθώντας την ίδια πετυχημένη τεχνογνωσία και με το ίδιο όραμα, στόχος της πλατφόρμας είναι να δώσει στον χρήστη τον ευκολότερο και καλύτερο τρόπο να συγκρίνει και να επιλέξει τον πάροχο ρεύματος που του ταιριάζει ώστε να εξοικονομήσει χρήματα και να μειώσει το κόστος του.
Καθώς οι πάροχοι ρεύματος αυτή την στιγμή είναι πολλοί και η έρευνα για να επιλέξει ο καταναλωτής το καλύτερο για εκείνον είναι χρονοβόρα και πολλές φορές αποτυχημένη – είναι πολλές οι περιπτώσεις αλλαγών που οδήγησαν σε πολύ δυσαρεστημένους πελάτες γιατί άλλα περίμεναν στον λογαριασμό τους και άλλα είδαν -  η υπηρεσία αυτή είναι όχι μόνο χρήσιμη αλλά μάλλον αναγκαία.
Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Ο χρήστης βάζει το είδος του τιμολογίου του (απλό, νυχτερινό ή και τα δύο), την ισχύ της παροχής του (μονοφασική ή τριφασική) καθώς και το πόσα άτομα κατοικούν στο νοικοκυριό του και βλέπει το ετήσιο κόστος του σε όλους τους παρόχους ρεύματος, συμπεριλαμβανόμενης και της ΔΕΗ.
Έτσι μπορεί εύκολα να διαπιστώσει αντικειμενικά ποια προγράμματα ταιριάζουν στο δικό του προφίλ κατανάλωσης και σε ποια αξίζει να αλλάξει. Επιπλέον, μπορεί να αλλάξει τον πάροχό του μέσω της πλατφόρμας καθώς η υπηρεσία αναλαμβάνει για αυτόν όλες τις ηλεκτρονικές διαδικασίες και τον καθοδηγεί και ενημερώνει καθόλα τα στάδια της αλλαγής. Γρηγορότερες διαδικασίες, σωστή ενημέρωση, όχι ψιλά γράμματα.
Σημαντικό τέλος πλεονέκτημα αποτελεί και η νέα δυνατότητα της πλατφόρμας να συγκρίνει συνδυαστικά ηλεκτρισμό και φυσικό αέριο σε όλους τους παρόχους που διαθέτουν και τις 2 μορφές ενέργειας.
Αυτό βοηθά ακόμα περισσότερο τον χρήστη καθώς οι εκπτώσεις στον συνδυασμό ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου στον ίδιο πάροχο είναι σημαντικές και επηρεάζουν την  αγοραστική του απόφαση.
Το energy-market.gr έχει έως και 2.000 επισκέψεις ημερησίως γεγονός που αποδεικνύει την χρησιμότητά του αλλά και την αποδοχή του από το ευρύ κοινό.

energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου