Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Μοριοδότηση εντοπιότητας στους κατοίκους της Δυτ. Μακεδονίας για προσλήψεις στο Δημόσιο – Στην Μεγαλόπολη κοιμόμαστε ευτυχισμένοι!

 

Την ώρα που εδώ στην Μεγαλόπολη κοιμόμαστε όλοι ήσυχοι και ευτυχισμένοι που έχουμε κερδίσει τόσα πολλά από τα οφέλη της απολιγνιτοποίησης, που έχουμε πάρει όλες τις μεγάλες επενδύσεις, στην άλλη περιοχή της Ελλάδας που θα πληγεί από το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων την Δυτική Μακεδονία, η Κυβέρνηση τους δίνει μικροπράγματα και ασήμαντες

αποφάσεις. Την ώρα που εδώ στην Μεγαλόπολη έχει ήδη κλείσει η 3η μονάδα , που υπάρχουν ήδη τεράστιες επιπτώσεις από τις κυβερνητικές αποφάσεις, εμείς νιώθουμε πανευτυχείς που μας έχουν χορτάσει μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ από το ptolemeos.gr :

Για την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για επιπλέον μοριοδότηση στις προσλήψεις στο Δημόσιο σε όλους τους κατοίκους του Νομού Κοζάνης μίλησε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Παπαδόπουλος στον Αντώνη Πουγαρίδη λέγοντας μεταξύ άλλων:

“η ψήφιση αυτή του νομοσχεδίου είναι στη λογική που επικρατεί το τελευταίο καιρό μετά τη συνάντηση των βουλευτών της Ν.Δ. Κοζάνης και Φλώρινας με τον πρωθυπουργό με τη λογική στα πλαίσια της δίκαιης μετάβασης και της απολιγνιτοποίησης θα πρέπει το λιγνιτικό λεκανοπέδιο δηλαδή οι νομοί Κοζάνης και Φλώρινας σε κάθε παρέμβαση ή δράση των υπουργείων να βρίσκεται 1,2,3, κλικ ανάλογα το θέμα μπροστά και περισσότερο από τους υπόλοιπους νομούς της χώρας και αυτό ήδη αρχίζει και φαίνεται.Χθες με παρέμβαση του υπουργού εσωτερικών δόθηκε πρόσθετη μοριοδότηση στο Νομό Κοζάνης για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, πρόσθετη δηλαδή μοριοδότηση εντοπιότητας όπως είναι πιο σωστό, για το Νομό Κοζάνης.Έχουμε πει ότι στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης, που εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η σημερινή κυβέρνηση αυτά τα οποία λέει και δηλώνει μετά από μελέτες και ισχυρή διαβούλευση θα τα εφαρμόσει, θα έρθει μια καλύτερη μέρα για την περιοχή μας”.

δείτε το σχετικό βίντεο από το prolemeos.gr

https://youtu.be/CLxE0fkT7cA

 

kafeneio-megalopolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου