Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κοζάνης: “Οι διακοπές ρεύματος που γίνονται καθημερινά σε πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς δείχνουν την αναλγησία της ΔΕΗ και την αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι στην κοινωνία”


Οι διακοπές ρεύματος που γίνονται καθημερινά σε πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς με πιο χαρακτηριστική περίπτωση του ανέργου με ανήλικα παιδιά και σοβαρά προβλήματα υγείας από τον Άγιο Δημήτριο δείχνουν την αναλγησία της ΔΕΗ και την αναλγησία της κυβέρνησης απέναντι στην κοινωνία.

Μια κοινωνία που βιώνει τις επιπτώσεις της πανδημίας και

ειδικά στη Δ.Μ. που με την απολιγνητοποίηση που προωθεί η κυβέρνηση χάνονται θέσεις εργασίας και εισοδήματα που στήριζαν την αγορά και παράπλευρες εργασίες.

Σε μια περίοδο που το ρεύμα είναι πιο αναγκαίο αγαθό από άλλες φορές ( λόγω χειμώνα, τηλεκπαίδευσης, τηλεργασίας, τηλεδιασκέψεων) δεν μπορεί να στερείται από τους πολίτες γι’ αυτό η κυβέρνηση και η ΔΕΗ θα πρέπει να το αντιμετωπίζουν όχι ως προϊόν εμπορίου, αλλά ως κοινωνικό αγαθό.

Καλούμε την κυβέρνηση και τη ΔΕΗ να δώσει άμεσα λύση σε αυτά τα προβλήματα έτσι ώστε οι πολίτες που έχουν πληγεί από τη λαίλαπα της πανδημίας αλλά και της πολιτικής της κυβέρνησης να μη στερηθούν τη θέρμανση και τα μαθήματα των παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου