Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Με τον... αραμπά η ΔΕΗ

Εκστασιαζόμαστε με τον αραμπά και χάνουμε το τρένο - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online 

Η ΔΕΗ θέλει, λέει, να γίνει σύγχρονη, πελατοκεντρική επιχείρηση, όμως έχει πολύ ακόμη δρόμο να διανύσει.

Το περιστατικό που ακολουθεί, είναι πραγματικό. Ένας πελάτης της ΔEΗ που ήθελε να εγγραφεί στο e-bill με απώτερο στόχο τη συμμετοχή στο Myhome Enter και το μπόνους των 100 ευρώ που έδινε, διαπίστωσε ότι υπήρχε κάποιο λάθος με την αστυνομική

ταυτότητά του.

Υπέβαλε αίτημα ηλεκτρονικά αλλά δεν έλαβε απάντηση και την επομένη τηλεφώνησε στη ΔEΗ για το πρόγραμμα Myhome Enter. Μετά από αναμονή κάμποσης ώρας, βγήκε κάποιος που του επανέλαβε ό,τι ήξερε, δηλ. θα έπρεπε πρώτα να διορθώσει τα στοιχεία του, για να προχωρήσει η διαδικασία. Μάλιστα, τον προέτρεψε να περιμένει γιατί υπήρχε πολλή δουλειά και έπρεπε κάποιος στο backoffice να επιβεβαιώσει ότι τα στοιχεία του ΑΔΤ που είχε στείλει, ήταν σωστά. Επίσης, τον καθησύχασε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος να περάσει η προθεσμία της 31ης Δεκεμβρίου. 

Όμως, ο πελάτης της ΔEΗ δεν πήρε απάντηση και μετά από δύο μέρες έστειλε νέο αίτημα για διόρθωση στοιχείων. Αυτή τη φορά έλαβε μήνυμα-απάντηση ηλεκτρονικά ότι υπήρχε ΝΕΟ αίτημα και θα εξεταζόταν το συντομότερο. 

Άλλες δύο μέρες πέρασαν αλλά τίποτα.

Το αποτέλεσμα; Μέχρι χθες ο πελάτης δεν είχε λάβει απάντηση και φυσικά έχασε την ημερομηνία για συμμετοχή στο πρόγραμμα με το μπόνους των 100 ευρώ καθώς έληξε στις 31 Δεκεμβρίου.

Κάποτε θα δεήσουν να του απαντήσουν από τη ΔEΗ. Όμως, ο ίδιος προσανατολίζεται να αλλάξει εταιρεία. Μ’ αυτή την εξυπηρέτηση πελατών, η εταιρεία αποδεικνύει πως κινείται με ταχύτητες αραμπά εν έτει 2021.  

 

 www.euro2day.gr      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου