Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ στις 21 Γενάρη για τις υψηλές τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος


Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στα Χανιά την Παρασκευή 21 Γενάρη στις 10 π.μ. διοργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων.

Απαιτεί:

  • Άμεση μείωση του αγροτικού ρεύματος κατά 50%.

  • Συνολική και ριζική μείωση του αγροτικού ρεύματος στα λαϊκά νοικοκυριά.

Η Ενωτική Ομοσπονδία απευθύνει κάλεσμα στους βιοπαλαιστές

αγροτοκτηνοτρόφους των Χανίων, ώστε «μαζικά και δυναμικά να οργανώσουμε τον αγώνα μας απέναντι στην πολιτική που κάνει όλο και πιο δύσκολη την επιβίωσή μας. Καλούμε να συνεδριάσουν όλα τα ΔΣ των Αγροτικών Συλλόγων ώστε συντονισμένα να οργανώσουμε σειρά κινητοποιήσεων μέσα στον Γενάρη.

Συντονιζόμαστε με τους συναδέλφους μας από όλη τη χώρα και βγαίνουμε στα μπλόκα του αγώνα μετά και τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια της Λάρισας, της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Το υψηλό κόστος παραγωγής, με το ακριβό πετρέλαιο, τις απανωτές αυξήσεις στην τιμή ρεύματος με βάση και τη ρήτρα αναπροσαρμογής, τις αυξήσεις σε ζωοτροφές, λιπάσματα, αγροτικά μέσα και εφόδια, που επιβάλλουν τα μονοπώλια, αλλά και το ίδιο το κράτος με τον υψηλό ΦΠΑ, οδηγούν τον αγρότη όχι μόνο να μην έχει ικανοποιητικό εισόδημα, αλλά πολλές φορές να μην μπορεί να καλύψει τα έξοδά του». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

 

www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου