Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΗ: Εμπαιγμός η επιδότηση Μητσοτάκη! Έως 400% η αύξηση στους λογαριασμούς

ΔΕΗ: Αναδρομικά από την 1η Μαίου η μείωση του ΦΠΑ στους λογαριασμούς  ρεύματος - Προσδοκίες για αύξηση της εισπραξιμότητας

Σκέτη κοροϊδία αποδεικνύεται η επιδότηση που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση με τόσες τυμπανοκρουσίες, στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Όσοι καταναλωτές είχαν την ατυχία αυτές τις μέρες να λάβουν τους λογαριασμούς τους, έντρομοι διαπιστώνουν ότι η δήθεν επιδότηση

της κυβέρνησης για να περιοριστούν οι ζημιές των νοικοκυριών, λόγω του αυξημένου κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, δεν υπερβαίνει κατά πολύ το 1%.

Μάλιστα στον λογαριασμό που δημοσιεύουμε δεν διευκρινίζεται από την ΔΕΗ αν αυτό το 1% αφορά την επιδότηση της κυβέρνησης ή αποτελεί έκπτωση που χορηγεί στον πελάτη της η εταιρία, για τον λόγο ότι ο λογαριασμός εξοφλείται μέσω τράπεζας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός για σπίτι που κατοικείται περί τις 10 μέρες το δίμηνο φθάνει τα 260,37 ευρώ για περίοδο κατανάλωσης 59 ημερών, ενώ ο αμέσως προηγούμενος για περίοδο κατανάλωσης 121 ημερών ήταν μόλις 67,18 ευρώ!

Σημειώνεται ότι ο μέσος λογαριασμός του εν λόγω πελάτη της ΔΕΗ κυμαινόταν, τον προηγούμενο χρόνο, στα 75 ευρώ το δίμηνο.

 

 

1voice.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου