Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Βζιιιιιν…και από την ιδιωτικοποίηση ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ: Μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές στα βόρεια και τα νότια προάστια και στα Μεσόγεια

Βζιιιιιν…και από την ιδιωτικοποίηση ΔΕΔΔΗΕ-ΔΕΗ: Μπλακ άουτ σε πολλές  περιοχές στα βόρεια και τα νότια προάστια και στα Μεσόγεια (vid) | | the FAQ

Σε πολλές περιοχές της Αττικής παρατηρούνται προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας, ενώ η πρόσβαση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία των βλαβών δυσχεραίνεται εξαιτίας της συνεχούς χιονόπτωσης, σύμφωνα με τους υπεύθυνους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τον ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ρεύμα είναι

περιοχές σε:

Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Πεύκη, Κερατέα, Καλύβια, Κορωπί, Παλλήνη, Πικέρμι, Ντράφι, Γραμματικό, Μαραθώνα, Αλεποχώρι, Πόρτο Γερμενό, Βύρωνα, Καρέα, Γλυφάδα, Βούλα, Ν. Σμύρνη, Άλιμο, Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με το ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ, διακοπές ρεύματος έχει και ολόκληρη η Αγ.Παρασκευή, μαζί με τις περιοχές γύρω από τη Λεωφόρο Μεσογείων, ενώ πρόσθεσε ότι τα συνεργεία δεν μπορούν να φτάσουν στις βλάβες γιατί όλοι οι δρόμοι είναι κλειστοί από το χιόνι, που μπορεί να φτάνει και στο μισό μέτρο.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου