Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Γ. Καραβασίλης πρώην μέλος ΔΣ ΔΕΗ Εκ. Εργαζ.: “Ήρθε ο λογαριασμός του ρεύματος της ΔΕΗ και πάθαμε ΣΟΚ, 3 φορές επάνω, αύξηση 150%τα νοικοκυριά οι επιχειρήσεις υποφέρουν”


Ήρθε ο λογαριασμός του ρεύματος της ΔΕΗ και πάθαμε ΣΟΚ, 3 φορές επάνω, αύξηση 150%τα νοικοκυριά οι επιχειρήσεις υποφέρουν! Ο κύριος Πρωθυπουργός το βράδυ στον χατζηνικολαου ομολόγησε ότι είναι από την μεγάλη αύξηση του φυσικού αερίου και εμείς τι κάνουμε γιαυτό κύριε πρωθυπουργέ. Είμαστε εξαρτημένοι από ξένο καύσιμο γιατί έχουμε αδικιολογητη εμμονή στο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων που παρέχουν ασφαλεία στον εφοδιασμό, αλλά ρυθμίζουν παράλληλα και την οριακή τιμή του ρεύματος για να είναι φθηνότερο.
Διότι το σύστημα λειτουργεί όπως το καλάθι της νοικοκυράς, φθηνότερα προϊόντα μέσα μικρότερος ο λογαριασμός.
Οι λιγνιτικές μονάδες ακόμα και με την επιβάρυνση των ρύπων, είναι φθηνότερες του φυσικού αερίου, όπως κατά 70 ευρώ η Μελίτη και κατά 40 ευρώ η 5 του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου!!
Είπε και το άλλο πολύ ωραίο, ότι θα φροντίσει τις περιοχές που πλήττονται από την Βίαιη απολιγνιτοποιηση όπως Δυτική Μακεδονία και Αρκαδία, θα ρίξει πολύ χρήμα!!!
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι εδώ και 2,5 χρονιά δεν ήρθε ούτε ένα ευρουλακι, δεν έγινε ούτε μια επένδυση, δεν δημιουργήθηκε ούτε μια νέα θέση εργασίας…
Το αντίθετο κλείνουν το ένα μετά το άλλο Ορυχεία και Σταθμοί και οδηγούνται χιλιάδες πολίτες στην Ανεργία, εταιρείες, φορτηγατζηδες, εργαζόμενοι!!
Τώρα που όλα πλέον γίνονται ξεκάθαρα τι σκοπούς εξυπηρετεί η Βίαιη απολιγνιτοποιηση, τι συμβαίνει αλλά και τι δεινά έρχονται με την φτωχοποιηση, τι μας περιμένει.
Σε αυτήν την έρημη περιοχή μας επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει, έξω και πέρα από σκοπιμότητες παραταξιακες, προσωπικές κλπ,
για το καλό μας, για τον τόπο μας που ζούμε!!!
 
kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου