Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Συναντήσεις Λαφαζάνη με εργαζόμενους της ΔΕΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για λαφαζανησ 
Συναντήσεις με εργαζόμενους στη ΔΕΗ και το Μετρό είχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Παν. Λαφαζάνης. 
Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας τόνισε στους εργαζόμενους της ΔΕΗ πως είναι καταστροφή και έγκλημα η πώληση και ο τεμαχισμός της ΔΕΗ και πως θα υποστεί πλήγμα αν αποκοπεί ο ΑΔΜΗΕ. 
"Πολύ μεγάλα προβλήματα έχει η ΔΕΗ πρέπει να τα λύσει. Αν γίνει κι αυτό θα είναι η χαριστική βολή" ανέφερε κάνοντας
λόγο για σχέδιο άλωσης του ενεργειακού τομέα της Ευρώπης από 2-3 πολυεθνικές και κυρίως γερμανικών συμφερόντων ώστε να γίνει η χώρα "ενεργειακή αποικία". 
Ζήτησε από τους εργαζόμενους να πρωτοστατήσουν για να μην περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης. 
Στην συνάντηση του με τα σωματεία των εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης οι εργαζόμενοι τον ενημέρωσαν για τα ζητήματα και τα προβλήματα του έργου ζητώντας να πιέσει και ο ίδιος προς την κατεύθυνση να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες, να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις καθώς υπάρχει ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα. 
Οι εργαζόμενοι περιμένουν σήμερα την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης για τις αρχαιολογικές ανασκαφές όπως τους είχε υποσχεθεί και παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη ο αρμόδιος υπουργός Χρ. Σπίρτζης. 
"Πρέπει να υπάρξει μετρο. Η Θεσσαλονίκη το έχει ανάγκη. Θα είναι ανακούφιση για την πόλη" ανέφερε από τη μεριά του ο Π. Λαφαζάνης επισημαίνοντας πως πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθεί σωστά το έργο, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, χωρίς να επωφεληθούν μεγαλοεργολάβοι. 
Στις συναντήσεις του Παν. Λαφαζάνη το παρών έδωσαν και οι πρώην βουλευτίνες του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, Δ. Χαραλαμπίδου, Λ. Αμμανατίδου και Ι. Γαϊτάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου