Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ευχαριστήριο μήνυμα από το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης προς την ΔΕΗ και την Λιγνιτική Μεγαλόπολης


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να  εκφράσουμε δημόσια τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον κύριο Νίκο Παναγιωτόπουλο Δ/ντή Παραγωγής Κλάδου ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α΄ που με δική του πρωτοβουλία παραχωρήθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας ασθενοφόρο της ΔΕΗ μετά την ολοσχερή καταστροφή του ασθενοφόρου

ιδιοκτησίας μας.

Για περισσότερο από τρία χρόνια, μας δόθηκε η δυνατότητα κάλυψης των αναγκών μας και της εξυπηρέτησης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μεγαλόπολης.

Να σημειώσουμε εδώ ότι εκτός από την παραχώρηση του ασθενοφόρου η ΔΕΗ κάλυψε για όλο αυτό το διάστημα τα λειτουργικά του έξοδα  (συντήρηση, βλάβες, ασφάλεια κλπ.).

Για τον λόγο αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Προϊστάμενο του Γραφείου Κίνησης και Φύλαξης κύριο Κουρέτα Ανδρέα, τον τωρινό Υποτομεάρχη Ασφάλειας και Οδηγών κύριο Γεωργαντά Βασίλειο καθώς και όλο το προσωπικό του Γραφείου Κίνησης για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Γίδη Κων/νο Πρόεδρο της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε. που με πρωτοβουλία του κατασκευάστηκε από συνεργείο της ΔΕΗ σκέπαστρο στον χώρο του Κέντρου Υγείας για την προστασία του καινούργιου ασθενοφόρου μας δωρεάς κ. Μαρτίνου και τοποθετήθηκε θερμοκάμερα στην είσοδο του κτιρίου, και τον Υποτομεάρχη στον Τομέα Ασφάλειας Εργασίας στη Λιγνιτική Μεγαλόπολης  κύριο Σπύρο Μαστοράκο για την άψογη συνεργασία μας. 

Όλα αυτά τα χρόνια η ΔΕΗ έχει σταθεί πολύτιμος αρωγός στις προσπάθειές μας και η ανταπόκριση σε κάθε αίτημά μας ήταν πάντα αποτελεσματική και άμεση.

Εκ μέρους όλου του Προσωπικού του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, σας ευχαριστώ θερμά και σας εύχομαι καλή Υγεία και Δύναμη!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου