Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015

ΓΕΝΟΠ / ΔΕΗ - ΚΗΕ 
Γκρέμισαν, ισοπέδωσαν, απαξίωσαν και τώρα εφαρμόζοντας το 3ο Μνημόνιο για να ικανοποιήσουν τους δανειστές προσπαθούν να αφανίσουν ότι έχει μείνει όρθιο και αντιστέκεται στις πολιτικές τους που φαίνεται να έχουν αποτελεσματικότητα μόνο ως προς την καταστροφή που προξενούν.
Εργαζόμενοι συνταξιούχοι και κυρίως ΑΝΕΡΓΟΙ έχουν «φορτωθεί» τα τελευταία 6 χρόνια στις πλάτες τους το βάρος μέτρων και πολιτικών που ενώ θα έπρεπε να έχουν «γυρίσει τον τροχό» το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να δημιουργήσουν μεγαλύτερη ασφυξία, ανασφάλεια, εξάντληση.
Αυτοί που δεν έφταιξαν σε τίποτα είδαν τα ασφαλιστικά, προνοιακά τους ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ να ισοπεδώνονται και να οδηγούνται σε όρια φτώχειας που δεν έχουν προηγούμενο για μια προηγμένη κοινωνία στην οποία υποτίθεται πως ζούμε.
Αυτοί που δεν έφταιξαν σε τίποτα για μια ακόμη φορά βροντοφωνάζουν ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΗΕ συμμετέχει στην Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕτην Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και  καλεί όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου
ΔΕΗ να υψώσουν τη φωνή τους μαζί με την φωνή χιλιάδων εργαζομένων – συνταξιούχων και ανέργων απέναντι σε μια κατάσταση που δεν αφήνει πια καμία αίσθηση ότι γίνεται μια προσπάθεια, αλλά η μόνη αίσθηση που δημιουργεί είναι αυτή
της εφαρμογής μιας ανηλεούς και άδικης τιμωρίας του Ελληνικού Λαού.
Όλοι μαζί διαδηλώνουμε ενάντια:
- Στις Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές της λιτότητας
- Στην Φορολογική Επιδρομή
- Στον Ακρωτηριασμό των Ασφαλιστικών Δικαιωμάτων
Συλλαλητήριο  στις 11.00 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου