Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΗ: Πώς θα γίνονται οι πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες

Αποτέλεσμα εικόνας για e-banking 
Η ΔΕΗ θα παράσχει στους καταναλωτές σύντομα τη δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών ρεύματος μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ καθώς και σε τερματικά POS που θα εγκατασταθούν στα υποκαταστήματα της επιχείρησης.
Συγκεκριμένα, με τις υπηρεσίες e-POS και POS, οι
πελάτες της ΔΕΗ θα έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών τους, με τη χρήση χρεωστικών, πιστωτικών αλλά και προπληρωμένων καρτών.
Αυτό θα γίνεται είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ, είτε μέσω των συσκευών POS που θα εγκατασταθούν σύντομα στα καταστήματα και τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ.
Οι νέες υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες, μετά την ολοκλήρωση του μειοδοτικού διαγωνισμού που θα προκηρύξει η ΔΕΗ η οποία έχει ήδη αναπτύξει το απαιτούμενο λογισμικό.
Μέχρι στιγμής, οι λογαριασμοί του ρεύματος μπορούν να εξοφληθούν στα 101 καταστήματα της ΔΕΗ πανελλαδικά, στις τράπεζες με διαφόρους τρόπους όπως: ΑΤΜ, e-banking, phonebanking, πάγια τραπεζική εντολή, στα καταστήματα των ΕΛΤΑ, σε συμβεβλημένους συνεργάτες όπως τα σούπερ μάρκετ και τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, καθώς επίσης και μέσω της υπηρεσίας e-bill της ΔΕΗ για τους χρήστες του e-banking

Read more: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/641605/deh-pos-tha-ginontai-oi-pliromes-me-pistotikes-i-xreostikes-kartes#ixzz3rZnSLlNo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου